Τα σπίτια γίνονται φυλακές και επίσημα

286370-wallpaper_ill67
Εγραψε: Αλλαγές θα γίνουν στον χώρο της απονομής της ποινικής δικαιοσύνης, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Το Βήμα της Κυριακής πρέπει να πάει στη φυλακή». Το νομοσχέδιο για το νέο ποινικό κώδικα αλλάζει για πρώτη φορά μετά τη νομοθεσία των Βαυαρών, ώστε να μην έχει κανείς αμφιβολία πως η χώρα είναι σήμερα στα χέρια των Γερμανών.

Για όσους είναι άνω των 75 ετών θα προβλέπεται κατ” οίκον περιορισμός, οπότε θα γίνει χαμός στα ληξιαρχεία με 30χρονους που θα λαδώνουν κάποιον για να τους δώσει πιστοποιητικό ότι γεννήθηκαν το 1930.

Κατ” οίκον περιορισμός προβλέπεται και για τις μητέρες ανηλίκων ηλικίας έως 5 ετών, ενώ μόλις το παιδί κλείσει τα πέντε χρόνια -και μπορεί να πάει να δουλέψει και να πάρει τη ζωή του στα χέρια του- θα μπαγλαρώνεται η μητέρα στη φυλακή, αν και ο ποινικός κώδικας δίνει την δυνατότητα να φυλακίζεται το νήπιο, ώστε να μην γίνει εγκληματίας σαν τη μάνα του και καταλήξει στη φυλακή.

Σε κατ” οίκον περιορισμό θα είναι οι τετραπληγικοί και οι ανάπηροι, αν και οι ανάπηροι είναι ήδη σε κατ” οίκον περιορισμό στην Ελλάδα, και χωρίς να έχουν διαπράξει κάποιο αδίκημα.

Προφανώς, οι τετραπληγικοί και οι ανάπηροι θα είναι σε κατ” οίκον περιορισμό, γιατί το κράτος δεν μπορεί να πληρώνει ανθρώπους για να τους ξεσκατίζουν.

Οπότε, αν έχετε κάποιον ανάπηρο συγγενή, να βάλετε αυτόν να κάνει τη δική σας λαμογιά, ώστε, αν τον πιάσουν, να μην πάει φυλακή και να συνεχίσει να κάθεται στο σπίτι του, όπως καθόταν.

Και οι ασθενείς με AIDS δεν θα πηγαίνουν φυλακή, οπότε σε συμφέρει να κολλήσεις AIDS, αφού αφενός δεν θα πας φυλακή και αφετέρου μπορεί να πάρεις και κάνα επίδομα αναπηρίας.

Ο κατ” οίκον περιορισμός είναι μια καλή λύση, αφού οι Έλληνες έχουν κάνει τα σπίτια τους φυλακές και έχουν κλειστεί μέσα, ενώ ανησυχούν μήπως οι τράπεζες τους πάρουν την φυλακή τους και δεν έχουν φυλακή να μείνουν.

Για όσους καταδικαστούν σε φυλάκιση έως πέντε χρόνια προβλέπεται κοινωφελής εργασία -ώστε να μην κοπροσκυλιάζουν μέσα στις φυλακές-, οπότε θα ζήσουμε κι εμείς ανάλογες στιγμές με άλλες δυτικές χώρες και θα δούμε σταρ όπως ο Γιάννης Πάριος, που σπάει φαρμακεία για να βρει τα χάπια του, να καθαρίζουν τουαλέτες γηροκομείων και να πλένουν πτώματα.

Ο ποινικός κώδικας θα προβλέπει και ποινές κάθειρξης ως 20 χρόνια για περιπτώσεις δωροληψίας σε πρωθυπουργό, υπουργούς, βουλευτές, περιφερειάρχες και δημάρχους, οπότε καταλαβαίνεις πως μας περνούν για εντελώς ζώα.

Επίσης, προβλέπονται ποινές ισοβίων για προσβολή του πολιτεύματος αλλά, αφού δεν έχουν συλληφθεί ακόμα ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος -που του έχουν γαμήσει τα πρέκια του πολιτεύματος- μάλλον αυτό δεν πρόκειται να ισχύσει ποτέ.

(Οι φυλακές πρέπει να κλείσουν.-)