«Γιατί θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ»

pitsirikos-logo

Πιτσιρίκο, καλησπέρα. Το πρωί που σηκώθηκα διάβασα το μήνυμα του Ηλία που δημοσίευσες και με παρακίνησε να σου γράψω τον λόγο που και εγώ θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ.

Θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ για την αδελφή μου πιτσιρίκο, την αδελφή μου που μετά από 6 χρόνια σπουδές και μεταπτυχιακά, 4 χρόνια σκλαβιάς σε εταιρία «πυλώνα» της ελληνικής οικονομίας και μέγα χορηγό πολιτισμού, μία άδικη απόλυση και 2 χρόνια ανεργίας και διαρκών υποκλίσεων για την ανεύρεση μιας «δουλίτσας» αναγκάστηκε να ξενιτευτεί και να πάει στο «νησί»….

Στο «νησί» που για 6 μήνες ζούσε σε ένα κουτί 3Χ2, με κοινή τουαλέτα ανά όροφο, μέχρι να μπορέσει να σταθεί στα πόδια της.

Και να σου πω κάτι, ρε φίλε, την θαυμάζω την αδελφή μου, και ας μην της το έχω πει ποτέ, και μαζί της όλα τα παιδιά που ξενιτεύτηκαν.

Για αυτό, πιτσιρίκο, θεωρώ υποχρέωση μου με την ψήφο μου να συμβάλω στην απομάκρυνση του ανθρώπου που έχει ακόμα το θράσος να βγαίνει και να κάνει αστειάκια στις τηλεοράσεις με γελοία διαφημιστικά σποτ.

Να περνάς πάντα καλά

Γιώργος

(Αγαπητέ Γιώργο, αυτός ο τύπος που είναι πρωθυπουργός και κάνει αστειάκια στις τηλεοράσεις είναι ένας παπάρας που τα βρήκε όλα έτοιμα στη ζωή του -και του δόθηκαν άπειρες ευκαιρίες-, με αποτέλεσμα να καταλήξει στα 65 του να είναι ένας γελοίος τζιτζιφιόγκος. Ας μην ήταν όλοι αυτοί οι ραγιάδες που δεν έχουν ούτε μια ευκαιρία στη ζωή τους αλλά ψηφίζουν ακόμα τους σαχλαμάρες από τα πολιτικά τζάκια, και θα σου έλεγα πού θα ήταν αυτό το ζώον σήμερα. Να χαίρεσαι την αδελφή σου. Και να είσαι καλά.)

pitsirikos-logo