ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ… Πανευρωπαϊκός Συναγερμός: Οι ΗΠΑ Αναπτύσσουν ΠΥΡΗΝΙΚΑ στη Γηραιά Ήπειρο

wpid-wp-1456582520593.jpeg

Οι ΗΠΑ αναπτύσσουν τρία βομβαρδιστικά πυρηνικά αεροπλάνα Β-52 στην Ευρώπη με αφορμή (;;;) άσκηση του ΝΑΤΟ (Αυτή είναι η επίσημη εκδοχή. Ανεπίσημα οι Ηνωμένες Πολιτείες Προετοιμάζονται έτσι ώστε να είναι πιο ισχυροί σε μια επικείμενη αναμέτρηση με τη Ρωσία).

Τρία B-52 Stratofortress βομβαρδιστικά, της Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ, που έχουν ως βάση τους το Barksdale στην πολιτεία της Λουιζιάνα, έχουν ανακατανεμηθεί στην Αεροπορική Βάση Moron, στην Ισπανία.

«Το πολλαπλών ρόλων βαριά βομβαρδιστικά θα ενσωματωθούν και θα εκπαιδευθούν με την Ευρωπαϊκή Διοίκηση των ΗΠΑ και περιφερειακών συμμάχων και εταίρων, συμμετέχοντας στην νορβηγική άσκηση «COLD» κατά τη διάρκεια αυτής της βραχυπρόθεσμης ανάπτυξης».

Η άσκηση αποτελεί μέρος συσσώρευσης των αμερικανικών πυρηνικών και τακτικών δυνάμων στην Ευρώπη, που έχει ανακοινωθεί από την κυβέρνηση Ομπάμα.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, ο υπουργός Άμυνας Άστον Κάρτερ ανακοίνωσε ότι οι αμερικανικές στρατιωτικές δαπάνες στην Ευρώπη θα τετραπλασιαστούν (από 689.000.000 $ το οικονομικό έτος 2016 – σε 3400000000 $ κατά το οικονομικό έτος 2017)

Στρατηγική εντολή επικεφαλής το ναύαρχο Cecil Haney δήλωσε ότι τα Β-52 βομβαρδιστικά παρέχεται μια μοναδική και συμπληρωματική ικανότητα στο διηπειρωτικό βαλλιστικό πύραυλο, καθώς και υποβρύχιο βαλλιστικών πυραύλων πόδια της πυρηνικής τριάδας των ΗΠΑ, που αποτελούν τη βάση των δυνατοτήτων της Αμερικής για τη στρατηγική αποτροπής.

O επικεφαλής Στρατηγός, ναύαρχος Cecil Haney δήλωσε ότι τα Β-52 βομβαρδιστικά παρέχουν μια μοναδική και συμπληρωματική ικανότητα στον διηπειρωτικό βαλλιστικό πύραυλο, καθώς και στους βαλλιστικούς πυραύλους των ποδών του υποβρυχίου της πυρηνικής τριάδας των ΗΠΑ, που αποτελούν τη βάση των δυνατοτήτων της Αμερικής για τη στρατηγική αποτροπή.

image

http://www.triklopodia.gr/apokaliptoume8230-paneuropaikos-sinagermos-anaptissoun-pirinika-giraia-ipeiro/