Ευχαριστώ τους δεξιούς

pitsirikos-logo

Πιτσιρίκο καλησπέρα, αποφάσισα να προσφέρω κι εγώ στον αγώνα σου ώστε το blog σου να γίνει δικό μας, κι εσύ να πηγαίνεις για τα μπάνια σου. Είναι οι πρώτες εκλογές που με επηρέασε ο κοινωνικός μου περίγυρος για το τι να ψηφίσω, ακούω τις συζητήσεις των δεξιών και με έπεισαν να ρίξω ΣΥΡΙΖΑ, τους ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια.

Μέχρι πριν λίγες ημέρες, ταλαντευόμουν αν θα ψηφίσω με βασικό -ίσως και μοναδικό- γνώμονα το να φύγει η γελοία ακροδεξιά των Σαμαρά, Βορίδη, Άδωνη, ή αν θα ψήφιζα αυτό με το οποίο συμφωνώ περισσότερο και ας μην μπαίνει στη βουλή, ε να λοιπόν που φάνηκαν και σε κάτι χρήσιμοι οι δεξιοί.

Ακούω τον περισσότερο κόσμο να λέει ότι υπάρχει ρεύμα ΣΥΡΙΖΑ και ότι ακόμα και παλιοί νεοδημοκράτες θα ρίξουν Τσίπρα, και καταλήγω στο συμπέρασμα ότι περιτριγυρίζομαι από ανάπηρους (όχι φίλους, αυτούς τους διαλέγω προσεχτικά, αλλά από συγγενείς και γνωστούς.)

Ο ένας να λέει ότι θα ψήφιζε τον Σταύρακα αλλά βλέπει τους κομμουνιστές ότι θα πάρουν την εξουσία και θα τα διαλύσουν όλα, τώρα το πού ακριβώς βλέπει κομμουνιστές στον ΣΥΡΙΖΑ είναι άλλο θέμα· εδώ θα μου πεις βλέπει πως υπάρχουν ακόμα πράγματα για να διαλυθούν.

Ο άλλος έλεγε ότι θα τρίζουν τα κόκαλα του πατέρα του!

Πραγματικά όμως, ζούμε σε χώρα ηλιθίων, μόνο σε τέτοια χώρα θα μπορούσε να κάνει κόμμα ο ΓΑΠ και να λέει όσα λέει και να υπάρχουν άνθρωποι που ακόμα τον θεωρούν ικανό και ότι δεν τον άφησαν να κάνει αυτά που μπορούσε.

Το καλό είναι ότι μετά από χρόνια διαλογισμού και εσωτερικής αναζήτησης στο Θιβέτ, για λίγο δεν πρόλαβα και τον Brad τον Pitt, είμαι σε θέση να τους ακούω και να αδιαφορώ τόσο πολύ να συμμετάσχω στις συζητήσεις τους· απλώς τους κοιτάζω και ένα μικρό χαμόγελο σκάει στα χείλη μου σκεφτόμενος ότι είμαι πολύ τυχερός που έχω έστω κι αυτό το λίγο μυαλό και είμαι σε θέση να το χρησιμοποιώ.

Rantaplan

Υ.Γ.1 Όσο μπορώ, συμμετέχω ενεργά στον αγώνα του ΣΥΡΙΖΑ, έπεισα δυο ανθρώπους να μην πάνε να ψηφίσουν, συγγνώμη Σταύρακα που σου στέρησα μια ψήφο, η άλλη θα πήγαινε στα πιο σκατά από αυτόν.

Υ.Γ.2 2015 και ακόμα συζητάμε για τον διαχωρισμό Κράτους- Εκκλησίας, καληνύχτα μας.

Υ.Γ.3 Περιμένουμε να μας πεις κι άλλες παραστάσεις που είδες, όσες πήγα μέχρι τώρα ήταν πολύ καλές, πήγα και στο stand up του Σίλα, είναι πολύ καλός.

(Αγαπητέ φίλε, κι εγώ χαίρομαι που υπάρχουν τόσοι ηλίθιοι πολύ με βολεύει αυτό- και είμαι ευτυχισμένος που δεν είμαι έτσι. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει σκεφτεί πόσοι ηλίθιοι υπάρχουν. Θα το διαπιστώσει στην πράξη. Πάντως, όλη αυτή η ηλιθιότητα σπρώχνει όλους όσοι δεν είναι εντελώς βλαμμένοι να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ. Δεν συζητάμε για τον διαχωρισμό Κράτους-Εκκλησίας. Ούτε καν αυτό δεν κάνουμε. Να δείτε την παράσταση του Σπύρου Γραμμένου. Σας εγγυώμαι προσωπικά. Να είστε καλά.)   Ευχαριστώ τους δεξιούς     http://pitsirikos.net/

pitsirikos-logo