Κουφάλες

pitsirikos-logo

Φίλε Πιτσιρίκο, για λόγους που σχετίζονται με την εργασία μου, βρίσκομαι από προχθές στην πατρίδα. Παραμένω μέχρι τις εκλογές, και την Κυριακή, αργά το απόγευμα, πίσω πάλι στο σπίτι μου στην Εσπερία.

Κάτι η καφρίλα των συμπατριωτών, κάτι οι δηλώσεις των Μέρκελ και Ντράγκι, μαζί φυσικά με την πιο μαύρη προπαγάνδα που έχουν τα ματάκια μου δει μέχρι τώρα, με έκαναν να πάρω την τελική απόφαση.

Ψήφο στον ΣΥΡΙΖΑ, παρά τα πολλά αλλά της πολιτικής του πρακτικής, παρά την αδυναμία του να προσεγγίσει ουσιαστικά τους ανέργους και τους απελπισμένους.

Δεν βρήκα, όμως, και κανένα άλλο αριστερό κόμμα να το έχει καταφέρει.

Σε κάθε περίπτωση, το ξεπουλημένο στους γερμαναράδες φασισταριό που κυβερνά την χώρα πρέπει να φύγει από την μέση.

Μα πάνω από όλα, πρέπει να μπει φωτιά στον κωλαράκο των βολεμένων.

Βαρέθηκα να συναντώ τέτοιους τύπους τις τελευταίες ημέρες που ανησυχούν με την πιθανή αυτοδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ και τον φόβο τους ότι η χώρα θα γυρίσει πίσω.

«Πίσω σε τι πράγμα, ρε μάγκες», τους ρωτώ. «Πίσω στην ανασφάλεια» μου απαντούν.

Βολευτήκατε ξανά παλιοκουφάλες και στα παπάρια σας οι κατεστραμμένες ζωές των άλλων.

Καινούργιο εισιτήριο λοιπόν για Κυριακή.

ΣΥΡΙΖΑ δαγκωτό.

Και το βράδυ της ίδιας μέρας, που θα βλέπω τα αποτελέσματα στην Εσπερία, θα ξέρω ότι κάποιες κουφάλες θα ανησυχούν και θα με βρίζουν όλο το βράδυ.

Φιλιά πολλά

Ηλίας

(Αγαπητέ Ηλία, σε καλωσορίζω στην πατρίδα. Ηλία, έστειλες μήνυμα νίκης. Ήρθε η ώρα της Αριστεράς. Ηλία, μόνο οι Έλληνες που μετανάστευσαν στο εξωτερικό θα έπρεπε να ψηφίζουν σε αυτές τις εκλογές. Κρίμα που φεύγεις το βράδυ της Κυριακής, θα χάσεις τα καλύτερα. Περιμένω ανταπόκριση το βράδυ της Κυριακής από την Εσπερία. Και την θέλω πανηγυρική και αισιόδοξη. Με τη νίκη. Ηλία, να είσαι καλά. Σε χαιρετούμε εγώ και οι πολυάριθμοι αναγνώστες σου. Αρέσεις πολύ και στη φίλη μου την Ιωάννα. Να είσαι καλά!)     Κουφάλες

pitsirikos-logo