Πρώτη φορά Αριστερά

pitsirikos-logo

Πιτσιρίκο, το αποφάσισα. Θα στείλω με την ψήφο μου στον αγύριστο το Σαμαρά και την ακροδεξιά παρέα του και πετάω! Και να σκεφτείς, ότι προέρχομαι από οικογένεια χρώματος μπλε του ωκεανού!

Ο πολυαγαπημένος μου παππούς, ο συγχωρεμένος, μαζί με τα γνωστά παραμύθια για το λύκο και την Κοκκινοσκουφίτσα, μου αφηγούνταν ωμές ιστορίες για τους κακούς λύκους τους κομμουνιστές που έσφαζαν με κονσερβοκούτια τους αθώους δεξιούς και ανατρίχιαζα ολόκληρη.

Μετά στην εφηβεία μου, η Νέα Δημοκρατία, η ΟΝΝΕΔ και το γαλάζιο συννεφάκι συνεχιζόταν.

Μέχρι που γνώρισα από πρώτο χέρι τι εστί δεξιά: Περικοπές μισθών, ξεπούλημα της χώρας, αυτοκτονίες, πλειστηριασμοί και το βρώμικο πρόσωπο της δεξιάς ήρθε να γκρεμίσει το γαλάζιο συννεφάκι μου.

Έχω μαλώσει άπειρες φορές με τους γονείς μου, οι οποίοι δεν λένε να βάλουν μυαλό αλλά εγώ το αποφάσισα.

Θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ δαγκωτό! Και αν με απογοητεύσουν και αυτοί, η επόμενη ψήφος μου θα είναι στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ! Και νιώθω πολύ περήφανη γι αυτό.

Την Κυριακή «Πρώτη φορά Αριστερά!» (Συγγνώμη παππού!)

Καλό βόλι και σε σένα Πιτσιρίκο!

Με εκτίμηση

Μαρία

(Αγαπητή Μαρία, ο Εμφύλιος έγινε πριν από 70 χρόνια και ήταν το μεγαλύτερο λάθος της νεότερης ιστορίας μας. Όσοι πολιτικοί προσπαθούν να ζωντανέψουν τον Εμφύλιο το 2015 για να διασωθούν, θα βρουν απέναντί τους και τους δεξιούς και τους αριστερούς. Επίσης, άλλο η δεξιά, και άλλο η ακροδεξιά του Αντώνη Σαμαρά. Άλλο δεξιοί και κεντροδεξιοί δημοκράτες, και άλλο τα φασισταριά που μάζεψε ο Σαμαράς στην Νέα Δημοκρατία. Είναι πολύ διαφορετικά πράγματα. Να είσαι καλά. Καλό βόλι!)  Πρώτη φορά Αριστερά

pitsirikos-logo