Φλέβα χρυσού για την κυβέρνηση τα δις ευρώ των υπερτιμολογήσεων στο χώρο του φαρμάκου

wpid-20150417085416

Οι δημοσιογράφοι με τις offshore και ο δραστήριος Κουρουπλής.

Πως ο πρωθυπουργός και ο αρμόδιος υπουργός έπεσαν πάνω στα δις ευρώ των υπερτιμολογήσσεων στο χώρο της Υγείας. Mιλάμε γα ένα τζίρο δισεκατομμυρίων ευρώ στην διάρκεια της μεταπολίτευσης. Σπατάλη δημοσίου χρήματος που ανέρχεται σε δισεκατομμύρια ευρώ και την οποία κατ΄ επανάληψη έχει καταγγείλει τόσο ο σημερινός υπουργός Υγείας, όσο και οι κ.κ. Αλέξης Τσίπρας και Νίκος Παππάς.

Ολοι τους είναι αποφασισμένοι να κόψουν έναν νοσηρό γόρδιο δεσμό, έναν ιδιότυπο ιστό της αράχνης στον οποίο εμπλέκονται εκδότες και δημοσιογράφοι αρπακτικά (πολλοί από τους οποίους βγάζουν για ξεκάρφωμα έντυπες ή διαδικτυακές εκδόσεις με θέμα την υγεία), άνθρωποι της επικοινωνίας και φυσικά πολιτικοί που βρίσκονται σε θέσεις κλειδιά.

Για την ώρα περιέργως όλες οι σχετικές υποθέσεις έχουν μείνει στα συρτάρια της Δικαιοσύνης.

Ο Κουρουπλής από την πρώτη στιγμή έδειξε διαφορετικά δείγματα γραφής και γι΄αυτό το σύστημα καταβάλει άοκνες προσπάθειες να τον πλησιάσει μέσω σεσημασμένων ανθρώπων των ΜΜΕ και επικοινωνιολόγων για ειδικές αποστολές.

 

(Σε λίγο όλο το παρασκήνιο-σοκ)

Ο επικεφαλής της βιοφαρμακευτικής Abbvie στην Ελλάδα κ. Πασχάλης Αποστολίδης- πρόεδρος του ΣΦΕΕ (Σύνδεσμος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος)

O υπουργός Υγείας κος Κουρουμπλής

O πρωθυπουργός κος Αλέξης Τσίπρας και ο υπουργός Επικρατείας κος Νίκος Παππάς στην διάρκεια της πρόσφατης συνάντησής τους με την Γερμανίδα καγκελάριο κα Ανγκελα Μέρκελ

http://kourdistoportocali.com/post/43211/farmako