ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΡΑΒΗΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ… ΔΡΑΚΟΥΛΕΣΚΟΥ! «Ως εδώ. Δεν σε αντέχω άλλο!» φώναζε ο Αναστασιάδης όταν της πέταξε την καρέκλα

wpid-wp-1437938260440.jpeg

«Θα περάσουν δύσκολα αυτοί που θα διαπραγματευτούν μαζί της στην Ελλάδα» δήλωσε στο Πρώτο Θέμα, στέλεχος του κυπριακού υπουργείου Οικονομικών. «Πρόκειται για μια αφοσιωμένη γυναίκα που δύσκολα της αλλάζεις άποψη αν δεν έχεις ατράνταχτα επιχειρήματα» λέει ο ίδιος. Ωστόσο, τα επιχειρήματα για την ίδια αποτυπώνονται μόνο σε αριθμούς. Συνήθως θεωρεί, μάλιστα, ότι ένα και ένα κάνουν 1,5 και όχι δύο, για να έχει περιθώριο διεκδίκησης του κάτι παραπάνω από αυτό που χρειάζεται.

Όταν ο Αναστασιάδης φώναζε: «Δεν σε αντέχω άλλο»
Τις δύσκολες ώρες που έπεσε στο τραπέζι το κούρεμα των καταθέσεων στην Κύπρο, το κλιμάκιο της Τρόικας με την Ντέλια Βελκουλέσκου βρέθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο. Ο Νίκος Αναστασιάδης, προσπαθώντας να πείσει πως υπάρχουν κι άλλες λύσεις, έπεφτε σε τοίχο, με τη Ρουμάνα να ειναι ανυποχώρητη προβάλλοντας συνεχώς νέες απαιτήσεις. Τότε ο Κύπριος πρόεδρος σηκώθηκε και της είπε: «Ως εδώ. Δεν σε αντέχω άλλο. Δεν μπορώ να διαπραγματευτώ μαζί σου» και πέταξε την καρέκλα. Έπειτα από αυτο το επεισόδιο, ο Κύπριος πρόεδρος έφυγε για τις Βρυξέλλες και γύρισε με το κούρεμα των καταθέσεων υπό μάλης λέγοντας πως δεν του άφησαν κανένα περιθώριο αφού του έβαλαν το πιστόλι στο κρόταφο.

triklopodia.gr
pitsirikidotnet.gr