ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ Ο Μεϊμαράκης και το iPhone

wpid-wp-1437924711577.jpeg

ελάχιστες αμφοβολίες είχαμε για την ηλιθιότητα των Ελλήνων-με ελάχιστες εξαιρίεσεις των σκεπτόμενων ανθρώπων που αισθάνονται εξόριστοι στη χώρα τους.

Το αποτέλεσμα της ηλιθιότητας ενός κατσαπλιά λαού αντανακλάται ανάγλυφα στις πολιτικές επιλογές του.

Δύο κομματόσκυλα που δεν έχουν δουλέψει ελάχιστα στη ζωή τους, ο Τσίπρας και ο Μειμαράκης, κρατάνε σήμερα τις τύχες της χώρας στα χέρια τους.

Κι όπως είναι φυσικό τα σκατώνουν κάθε μέρα και πιο πολύ.

Ο Τσίπρας μην αντέχοντας τα προεκλογικά ψέμματα και τις υποσχέσεις του, παθαίνει όλο και πιο συχνά κρίσεις πολιτικού πανικού.

Ετσι εξηγείται η αδυναμία του να επιβληθεί στην Πρόεδρο της Βουλής που έχει αφηνιάσει πολιτικά και διαρκώς του κάνει τη ζωή δύσκολη. Το ίδιο αδύναμος είναι να κόψει το Γόρδιο Δεσμό με την Αριστερή Πλατφόρμα αλλά και την Συμμορία της Δραχμής. Κι αυτό γιατί υπήρξε σαρξ εκ της σαρκός τους.

Ο Τσίπρας σήμερα θυμίζει τον Παπανδρέου την εποχή της ασθένειάς του που βρισκόταν στο έλεος της Μιμής και των μάγων.

Είναι ένας αδύναμος ηγέτης που κινδυνεύει να πληρώσει ακριβό τίμημα-προσωπικό και πολιτικό. Δεν μπορεί να λειτουργεί σαν ευνουχισμένος, δειλός και αναποφάσιστος. Θα πρέπει να πάρει μια απόφαση και να την πάει ως το τέλος. Οποια κι αν είναι αυτή.

Η γύμνια και οι κρίσεις πολιτικού πανικού του πρωθυπουργού δεν είναι-προς ώρας τουλάχιστο-ευδιάκριτες γιατί η αξιωματική αντιπολίτευση είναι εξίσου νοσηρή με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η ΝΔ είναι ένας βαριά άρρωστος, αραχνιασμένος, μηχανισμός ο οποίος διατηρείται στη ζωή εξαιτίας του δικού της πελατειακού κράτους.

Στην ΝΔ υπάρχουν τουλάχιστο 3 συνιστώσες.

Η συνιστώσα των Καραμανλικών, οι οποίοι προσεύχονται να παραδωθεί στις φλόγες η αποθήκη για να επιστρέψει ο Κώστας σαν τον Τσοκολάτα Καρνέισον. Η συνιστώσα των Σαμαρικών, οι οποίοι ζουν με καύσιμο την ρεβάνς. Και η συνιστώσα των Μητσοτακικών που ακόμη κι αν γινόταν αρχηγός ο Κυριάκος θα συνέχιζαν τις ίντριγκες από κεκτημένη ταχύτητα.

Αυτό το αραχνιασμένο γεροντολάγνο πελατειακό κόμμα έβγαλε από την ναφθαλίνη τον Μειμαράκη και τον έκανε αρχηγό.

Ο Μειμαράκης πήρε σοβαρά τον εαυτό του.

Μιλώντας στο Πολιτικό Συμβούλιο της ΝΔ ζήτησε να καταργηθούν τα social media και να αντικατασταθούν από την δια ζώσης επαφή. Να ανοίξουν δηλαδή οι τοπικές οργανώσεις της ΝΔ και να γεμίσουν ψηφοφόρους οι οποίοι θα στριμώχνονται στα γραφεία, θα καπνίζουν, θα ρεύονται, θα κλάνουν και θα κολλάνε ψείρες ο ένας τον άλλον. Αυτό είναι ένα κατεστραμμένο μοντέλο από μόνο του μια και ο Βαγγέλας δεν μάς είπε ποιος θα πληρώνει τα ενοίκια, τα νερά και τα ρεύματα των τοπικών οργανώσεων.

Δεν μας είπε επίσης αν θα πρέπει να πάει κάποιο γαλάζιο λαμόγιο φυλακή για τα θαλασσοδάνεια του κόμματος.

Αυτό είναι το όραμα του Μειμαράκη για την Νέα Δημοκρατία του μέλλοντος.

Για την ώρα ο πολύς Μειμαράκης δεν είναι παρά πεκινουά του Τσίπρα μια και το χαζοκόμμα ψηφίζει όλα τα προαπαιτούμενα και στηρίζει μια κυβέρνηση που μάς οδηγεί συνηδειτά (και λόγω έλλειψης ηγετικής πυγμής του Τσίπρα) στη δραχμή.

Ο Μειμαράκης είναι ότι καλύτερο διαθέτει η ΝΔ. Ανέκαθεν αρχηγός της φυλής ήταν ο πιο προικισμένος ανάμεσα στα μέλη της.

Αν κρίνουμε από τον Μειμαράκη αντιλαμβανόμαστε το επίπεδο των υπολοίπων που παραμένουν σ΄αυτό το κόμμα με αρχηγό τον Μειμαράκη.

Ελλάδα 2015: Ερμαιο στις κρίσεις πολιτικού πανικού του Τσίπρα και στον Μειμαράκη που θέλει να πατάξει το iPhone.

Kourdistoportokali.com