Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος.

wpid-wp-1437934910905.jpeg

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος. Μεταξύ Ζωής Κωνσταντοπούλου και Αλέξη Τσίπρα.

Μεγάλος αποπροσανατολισμός είναι ότι τάχα μου είναι στα μαχαίρια και κατασκοτώνονται μεταξύ τους, με τις διάφορες επιστολές της Ζωής κατά του Αλέξη και τα διάφορα non paper κατά Κωνσταντοπούλου, που αφήνει να διαρρέουν τάχα ο μπαμπέσης ο πρωθυπουργός.

Το αντίθετο συμβαίνει. Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος, σφοδρός και από τους πιο μεγάλους της νεότερης ιστορίας. Κι όλα αυτά που γίνονται είναι πείσματα και κόντρες πολύ και βαριά και τρελά και φουλ ερωτευμένων.

Το φιλί στο ΕΑΤ-ΕΣΑ στην πρώτη φωτογραφία δείχνει πόσο βασανίζονται ο ένας για τον άλλον.

Δεν μπορούν να κάνουν περισσότερα γιατί στα σπίτια τους υπάρχει η ΕΣΑ. Η Περιστέρα και ο σύζυγος Ζωής.

Μιλάνε και συνθηματικά. Αυτή η «θεσμική δυσαρμονία» του Αλέξη μοιάζει με ντιρέκτ ερωτικό υπονοούμενο και εννοούμενο, παρά με πολιτικό όρο.

Δείτε στη δεύτερη φωτογραφία το τρυφερό κοίταγμα της Ζωής. Τι τρυφερό, τι έντονο, τι ηδονικό είναι. Λαβ στόρι και κάπιταλ στόρι μαζί.

Στην τρίτη φωτογραφία ο έρωτας και η λαχτάρα σε όλο τους το μεγαλείο. Σιγά, θα κατσιαστείτε!

Κανένα πρόβλημα λοιπόν στη σχέση Αλέξη – Ζωής. Το αντίθετο. Το μόνο πρόβλημα μπορεί να δημιουργηθεί από την «Μπιλντ», που θα αναδημοσιεύσει αυτό το ρεπορτάζ με τον δικό της κουτσομπολίστικο τρόπο, ενώ εδώ σας τα λέμε τόσο χαριτωμένα.

Στο τέλος βέβαια δεν θα ‘χουμε εις γάμου κοινωνία και συμφωνία, για ευνόητους λόγους. Στη συμφωνία σκέτη με την τρόικα, όμως, θα χορέψουν τον χορό του Ησαΐα σίγουρα και η Ζωή θα πατήσει το πόδι του Τσίπρα που θα πηδήξει μέχρι το ταβάνι.

Αυτός δεν είναι έρωτας. Είναι πραξικόπημα!

Πάμε λουκέτο
pitsirikidotnet.gr