Οι γελοίοι, οι άσχετοι και οι ηλίθιοι

wpid-wp-1437896935959.jpeg

Είναι τραγικό αυτό που ζούμε τις τελευταίες μέρες. Το θέατρο του παραλόγου, τσίρκο, ό,τι θες, το λες. Δεν ξέρω τι να πω.
Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει εξαπολύσει ένα μιντιακό πογκρόμ ενάντια αυτών που καταψήφισαν.
Και ο Τσίπρας δεν βγαίνει έξω ούτε για βόλτα. Μιλάει μόνο με τους πιο ξεφτιλισμένους πρώην πασόκους που δεν ξέρω αν του έχουν κάνει βουντού(;) γιατί είναι και ο ίδιος αγνώριστος.
Δεν πάει βέβαια στα κομματικά του όργανα γιατί ξέρει ότι μάλλον θα χάσει.
Ο Παππάς σήμερα βγήκε και δήλωσε ότι υπέγραψε συμφωνία που δεν κόβει μισθούς και συντάξεις, προστατεύει και την πρώτη κατοικία.
Την ίδια στιγμή ψήφισε τους πλειστηριασμούς και μάλιστα τώρα έρχεται η «Δρακουλέσκου» που είναι πραγματικά παρανοϊκή. Στην Κύπρο έλεγε ότι οι άνθρωποι στην Ρουμανία κάνουν διακοπές γιατί τους έκοψαν τους μισθούς.
Εκτός από τα μέτρα των αγροτών που θα τους διαλύσουν, το απίστευτο ξεπούλημα, το ΦΠΑ δεν σας έχουμε πει το καλύτερο.
Η τρόικα θέλει να μειώσει τις συντάξεις, λένε μάλιστα ότι μερικές θα πάνε και 80 ευρώ(!).
Πότε θα τα παίρνουμε αυτά τα ευρώ, στα 72(!) θα πάει σταδιακά το όριο συνταξιοδότησης. Και θα τα πάρουν τα μέτρα γιατί μπορεί να μας πετάξουν έξω από το ευρώ, ποιος το θέλει αυτό;
Ας μην αγχωνόμαστε, όμως, για τα μέτρα, γιατί σε 1-2 χρονάκια θα έχουν αλλάξει οι συσχετισμοί μέσα στην Ευρώπη και θα περνάμε ζωή και κότα. Με χρυσά κουτάλια θα τρώμε.
Δηλαδή, από την μία ψηφίζουν τα πάντα και από την άλλη πανηγυρίζουν ότι δεν τα ψήφισαν.
Δεν ξέρω αν κάποιο κόμμα έχει εφεύρει τέτοιο κόλπο ποτέ ξανά.
Ο Φλαμπουράρης ανησυχεί ότι θα του ρίξουν την κυβέρνηση από μέσα, την πρώτη φορά αριστερά. Βέβαια η κυβέρνηση έχει γίνει πιο δεξιά και από τον Βορίδη.
Εγώ, πάντως, έχω αρχίσει και φοβάμαι μην και δεν γίνουμε Αργεντινή, μην κάτσουμε να ανεχτούμε την κομματική χούντα του Αλέξη. Με τρομοκρατεί βασικά…
Νο.2
(Αγαπητέ φίλε, εγώ έχω αρχίσει να το διασκεδάζω. Τέτοια ξεφτίλα -στο όνομα μάλιστα της Αριστεράς- δεν έχει ξαναγίνει. Αλλά τον βλέπω σιωπηλό και παθητικό τον κόσμο της Αριστεράς. Τι έγινε, σε όλους θέση τάξανε; Ελάτε, έχει πολλή πλάκα η υπόθεση. Να είστε καλά.)

http://pitsirikos.net/2015/07/οι-γελοίοι-οι-άσχετοι-και-οι-ηλίθιοι/