Τι Μας Έκρυψε το Γκάλοπ της Bild για τις Ελληνικές εκλογές! Οι Αλήθειες και τα Ψέματα των Γερμανών!

wpid-wp-1440485242330.jpeg

Και οι Γερμανοί τον χαβά τους! Συνεχίζουν να υποστηρίζουν ότι το Τρίτο Κόμμα που θα εκλεγεί, από αυτές τις νέες εκλογές, θα είναι πιο άλλο; Μα φυσικά το Ποτάμι!

Εμμονη ιδεα και διακαης ποθος για την Γερμανια ,να δουν το Κομμα Θεοδωρακη-Δημιουργηματα τους, στην τριτη θεση!
Αναλυτικα: Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης που υποστηρίζει ότι έχει στα χέρια της η γερμανική εφημερίδα Bild , ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει «μόλις 28%. Στις τελευταίες εκλογές του Ιανουαρίου είχε λάβει 36 %. Δεύτερη δύναμη σύμφωνα με την δημοσκόπηση η συντηρητική αντιπολιτευόμενη Νέα Δημοκρατία με 25 %. Η εφημερίδα μάλιστα σημειώνει πως ο Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται μακριά από την απόλυτη πλειοψηφία στην οποία στοχεύει στις εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου, και προβλεπεται ενα Εκλογικο Ντερμπι, οπου ο Νικητης θα εκλεγει με μόλις 3% μοναδες διαφορα απο τον Δευτερο!

Για τη Λαϊκή Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη το ποσοστό διαμορφώνεται σε 8% και δεν αποκλείεται να είναι και τρίτο κόμμα. Αλλα αυτο δεν αρεσε σε καποια Γερμανικα ΜΜΕ, οπως και εγχωρια (προσκειμενα στης Γερμανικες επιταγες-εντολες) ΜΜΕ, οπως π. χ η εφημεριδα Πρωτο Θεμα, που αναπαραγει Δημοσιευμα του περιοδικου «Focus ,που δείχνει ότι το «Ποτάμι» του Σταύρου Θεοδωράκη καταλαμβάνει ποσοστό 9% και ειναι αυτο το τριτο Κομμα! Επιπλέον συμφωνα με την Δημοσκοπησεις της Γερμανικής εφημερίδα Bild, σημειώνεται ότι οι ΑΝΕΛ και το ΠΑΣΟΚ παλεύουν για να πιάσουν το όριο του 3% και να μπουν στη Βουλή. Αλλα για τους Γερμανους η Εκπληξη ειναι το Κομμα Λεβεντη, η Ένωση Κέντρου θα καταφέρει να εκλεγη στην Βουλη με το ποσοστο του 4%. Εδω ειναι πολυ σημαντικο να διαβασετε το Αρθρο Μου με τιτλο: Να γιατί η είσοδος του Κόμματος Λεβέντη στην βουλη, εξυπηρετεί τα Γερμανικά σχέδιά για τον πλήρη έλεγχο της Ελλαδας!

Η Αληθεια και τα Ψεματα των Γερμανων!

Σε αυτο το Γκαλοπ τρομαξαμε να βρουμε,ποια ειναι τα αποτελεσματα για την Χρυση Αυγη, με τα περισσοτερα Ελληνικα ΜΜΕ να μην τα αναφερουν καν!
Τα αποτελεσματα για την Χρυση Αυγη που δινει η Bild είναι μολις 5,3%, και Πεμπτο Κομμα στην καταταξη, πισω απο Ποτάμι και Λαϊκή Ενότητα! Ακολυθα εκτο το ΚΚΕ, με 4,2%.

Τα Ψεματα των Γερμανων και η προσπαθεια παραπληροφορησης! Συμφωνα με Ακρως μυστικες Δημοσκοπησεις, ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΔΙΨΗΦΙΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! ΣΕ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ Β. ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ!!! Η Χρυσή Αυγή φαίνεται οτι μπορεί να συγκεντρώσει πανελλαδικά ποσοστά πάνω από το 10% λόγω του μεταναστευτικού, και αυτοματως να καταλαβει την τρίτη θέση, κατι τετοιο δεν αρεσει σε κανεναν….οχι μονο στους Γερμανους,η στα υπολοιπα Ελληνικα κομματα…..Αλλα ουτε και στον απλο Ελληνα Πολιτη! Διοτι εμεις η Ελληνες,δεν ειμαστε ουτε Ρατσιστες, αλλα ουτε φιλο-Ναζι!
Ομως η Αληθεια μας Αρέσει δεν μας Αρεσει,θα πρεπει να λεγεται!

Η Αληθειες των γερμανων!

Τα τραγικα λαθη Τσιπρα,και η απαλλαγη της ΝΔ απο τον Σαμαρα, με την προσωρινη αντικατασταση του απο τον Βαγγελη Μειμαρακη, πραγματι θα φερουν μια ανασα στην διαφορα που θα εχουν τα δυο Κομματα, σε αυτες τις εκλογες! Το ερωτημα ειναι οτι παλι θα παραμεινουμε υπο Κατοχη των Γερμανων-και των Μνημονιων,οποιο Κομμα απο αυτα τα δυο νικησει!
Αλλα και παλι δεν αλλαζει κατι σε περιπτωση Κυβερνησης συνεργασιας-οικουμενικης,παλι τα Μνημονια θα υπηρετουν! Καμια σωτηρια δεν θα υπαρχει για μας,εκτος και ο Ελληνας παρει την Μεγαλη αποφαση, να διαλεξει ενα δρομο φτωχειας-κακουχιας, αλλα ελευθεριας και αξιοπρεπειας……….Αλλα δεν γινονται αυτα…ουτε στα Παραμυθια!!!

Σπύρος Πρίφτης

http://hellasforce.com/2015/08/25/