Απονομή του τίτλου στον Θρύλο στο ματς με ΑΕΚ

wpid-wp-1444158290373.jpeg

♦ Το άλλο Σάββατο, γιατί αυτή τη βδομάδα δεν έχει πρωτάθλημα, θα γίνει στο «Καραϊσκάκη» η απονομή του τίτλου στον Ολυμπιακό στον αγώνα με την ΑΕΚ.

♦ Δεν είναι τόσο μεγάλη η βαθμολογική διαφορά, αλλά είναι χαώδης η ποδοσφαιρική διαφορά από τις ομάδες που ακολουθούν, που δεν υπάρχει λόγος να παίζει ακόμη ο Ολυμπιακός και να ταλαιπωρείται..

♦ Κανονικά δεν έπρεπε να γίνει η απονομή στην 7η αγωνιστική, αλλά στην 1η.

♦ Πιο κανονικά έπρεπε να γίνει πριν από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Στην προετοιμασία. Πριν από ματς με κάποια μπιραρία.

♦ Βέβαια το ότι πρέπει να γίνει απονομή πρωταθλήματος την 1η αγωνιστική το λέω και το γράφω τα τελευταία 6-7 χρόνια. Αλλά για άλλους λόγους. Τώρα είναι για λόγους καθαρά αγωνιστικούς.

♦ Αυτό που έγινε στην Τούμπα δεν ξανάγινε. Παραλίγο να πάνε οι παίκτες του Ολυμπιακού μπροστά στη θύρα 4 να τους αποθεώσουν.

♦ Και με διαιτησία του Γιάχου 100% σε βάρος του. Με έναν παίκτη έπρεπε να τελειώσει ο ΠΑΟΚ λόγω σκληρού παιχνιδιού. Να μείνει μόνο ο Τζιόλης. Εκτός αγώνος. Κοιτάζει ψηλά συνέχεια έξω από την Τούμπα. Στο Χαριλάου.

♦ Εγινε και το εκπληκτικό ότι δεν πετάχτηκε ούτε ένα αντικείμενο όταν χτυπούσαν κόρνερ οι παίκτες του Θρύλου. Αφού οι παίκτες που έπαιζαν για πρώτη φορά φέτος στην Τούμπα έκαναν γραπτή διαμαρτυρία γιατί έχασαν την εμπειρία.

♦ Ο Μπερμπάτοφ έπαιξε πάλι αλλαγή. Πιο πολύ έχει παίξει ο Τσίπρας, που του χάρισαν τη φανέλα με το «10», παρά ο Βούλγαρος.

♦ Καλώς λοιπόν γίνεται η απονομή. Γιατί δεν υπάρχει αντίπαλος. Ο Παναθηναϊκός στην Ξάνθη πω, πω Θεέ μου. Οι οπαδοί του δεν πανηγύρισαν στο γκολ, αλλά όταν άλλαξαν μια φορά δεύτερη μπαλιά οι παίκτες.

♦ Η ΑΕΚ δεν βλέπεται. Ακόμα και ο Αδωνις που καθυστερεί πάντα, με τον Ατρόμητο έφυγε 8 λεπτά πριν από τη λήξη από το ΟΑΚΑ.

♦ Την απονομή του πρωταθλήματος θα κάνει ο Μελισσανίδης στον Μαρινάκη.

♦ Ελα, πάμε όλοι το Σάββατο στον γύρο του θριάμβου (ε, ρε πίκρα!)

http://www.efsyn.gr/arthro/aponomi-toy-titloy-ston-thrylo-sto-mats-me-aek