Δεν είναι Αριστερά – Είναι μια επικίνδυνη τραβεστί πολιτική συμμορία!

wpid-wp-1445313495088.jpeg

Πίστεψες ότι είναι αξιοπρεπείς. Έκανες λάθος. Το τελευταίο ίχνος όχι μόνο της πολιτικής αλλά και της προσωπικής τους αξιοπρέπειας το εξαργύρωσαν για να παραμείνουν στη κυβέρνηση. Όχι για να υπηρετήσουν την πατρίδα και το κοινό καλό…

Το εξαργύρωσαν για να υλοποιήσουν απρόσκοπτα, τη βρώμικη συμφωνία που έχουν προσυπογράψει.

Πίστεψες ότι έχουν ηθικό πλεονέκτημα έναντι των προηγούμενων. Έκανες λάθος. Με Φλαμπουραρηδες, Σταθακηδες, με το λοιπό κακό συναπάντημα που συναποτελεί τον κυβερνητικό τους θίασο, αλλά και με τη ίδια τη διακυβέρνηση και τον τρόπο που την ασκούν, βγάζουν καθημερινά την παρθενιά τους στο σφυρί.

Δε το βλέπεις ότι η δική σου προσμονή εξαργυρώνεται με αλλεπάλληλες διαψεύσεις;

Πίστεψες ότι είναι αριστεροί και ότι αναγκάζονται να εφαρμόσουν πολιτικές που δε θα ήθελαν, για να σώσουν την πατρίδα. Έκανες λάθος. Ένα τσούρμο από επικίνδυνους τυχοδιώκτες στην εξουσία είναι, που δεν έχουν αξίες, ούτε πολιτική ηθική.

Επενδύουν στο φόβο σου και σου πουλάνε εξαναγκασμό, για να σε καταστήσουν…παθητικό σύμμαχο στη δική τους πολιτική χρεοκοπία και στην εξευτελιστική τους δουλοπρέπεια.

Ο Αριστερός, δεν εξαναγκάζεται…. Δεν υποκύπτει… Δεν προσκυνά…

Ο Αριστερός αντιστέκεται… Δε διαχειρίζεται τη δουλοπρέπεια…

Ο Αριστερός οργανώνει την εξέγερση… Αλλά δεν προσκυνά τους δυνάστες.

Αυτή η επικίνδυνη συμμορία, δεν έχει καμία σχέση με την Αριστερά και τις αξίες της. Είναι μια επικίνδυνη πέμπτη φάλαγγα που καπηλεύεται μια ταυτότητα την οποία σφετερίζεται συνειδητά, για να φέρει σε πέρας την πιο βρώμικη αποστολή, πιο βρώμικη απ όσα προσυπέγραψαν και υλοποίησαν όλοι μαζί οι προηγούμενοι.

Αυτή η επικίνδυνη πολιτική συμμορία, υλοποιεί συνειδητά ένα βρώμικο σχέδιο σε βάρος της κοινωνίας και της χώρας συνολικά, και σύντομα θα αποδειχτεί μοιραία και υπόλογη για κορυφαίες εθνικές τραγωδίες.

Αυτή η τραβεστί πολιτική συμμορία, δεν είναι Αριστερά. Είναι μια παρέα αδίστακτων που προσκύνησαν, και είναι επικίνδυνοι για τον τόπο. Δεν κυβερνούν. Παραδόθηκαν, χρησιμοποιούνται, και υλοποιούν πρόθυμα μια κοινωνικά βρώμικη και εθνικά επικίνδυνη αποστολή.

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

“ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ”

http://www.makeleio.gr/?p=461929