Μειώθηκαν οι κάγκουρες που βάζουν τη μουσική τέρμα στο αυτοκίνητο

wpid-wp-1445263140118.jpeg

Αίσθηση έχει προκαλέσει η είδηση πως έχουν μειωθεί οι κάγκουρες που περνούν γκαζωμένοι με το αυτοκίνητο με την μουσική στη διαπασών.

Σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου Αθηνών, οι κάγκουρες που άκουγαν την μουσική τέρμα στο αυτοκίνητο έχουν μειωθεί κατά 90%.

Όπως δείχνει η έρευνα, η μείωση οφείλεται στην έλλειψη χρημάτων για βενζίνη, ενώ κάποιοι κάγκουρες έκαψαν τα ηχεία του αυτοκινήτου -από τον πολύ Παντελίδη- και δεν έχουν χρήματα να αγοράσουν καινούργια.

Η μείωση αυτών που βάζουν την μουσική τέρμα στο αυτοκίνητο οφείλεται επίσης και στο γεγονός πως δεν έχουν πια κοινό.

Οι Αθηναίοι δεν βγαίνουν πια συχνά έξω -λόγω έλλειψης χρημάτων-, οπότε οι κάγκουρες βάζουν τη μουσική τέρμα στο αυτοκίνητο αλλά δεν υπάρχει κόσμος να τους θαυμάσει ή να τους ρίξει καμιά χριστοπαναγία.

Αυτό αποθαρρύνει τους κάγκουρες από το να κυκλοφορούν με τον Καρρά στην διαπασών στο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα πολλοί κάγκουρες να έχουν προσφύγει στους ψυχολόγους για υποστήριξη.

Σύμφωνα με την έρευνα, θα ξέρουμε ότι η κρίση έχει περάσει, όταν οι κάγκουρες με τα πειραγμένα αυτοκίνητα και την Πάολα στο τέρμα στα ηχεία, θα επιστρέψουν στους δρόμους της Αθήνας.

(Το μπλογκ επιστρέφει στις χρυσές ημέρες του 2005 -με τα Ιπτάμενα Ατμοσίδερα-, για να βρει το κέφι του. Όχι τίποτε άλλο αλλά έχει πέσει και πολλή αντιγραφή. Και δεν κάνει.)

http://pitsirikos.net/2015/10/