ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ – ΣΟΚ ! Σε χάρτη η διαδρομή τρομοκρατών με ενδιάμεσο σταθμό την Ελλάδα-Πόσο θα κόστιζε η διαδρομή και τα μέσα μεταφοράς που θα χρησιμοποιούσαν

wpid-wp-1447872189958.jpeg

Τον αυτοσχέδιο χάρτη μέλους τρομοκρατικής οργάνωσης που προσποιήθηκε τον πρόσφυγα για να περάσει με ενδιάμεσο σταθμό την Ελλάδα στη Γερμανία όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Hurriyet.

Πρόκειται για έναν από τους οκτώ υπόπτους που συνελήφθη στο αεροδρόμιο Ατατούρκ της Τουρκίας και ο οποίος είχε στην τσέπη του τον εν λόγω χάρτη, όπου αποτυπώνονται με ακρίβεια οι μυστικές διαδρομές των τρομοκρατών.
Σε αυτό βλέπετε ότι οι ύποπτοι θα περνούσαν από την
Κωνσταντινούπολη, τη Σμύρνη, την Ελλάδα και στη συνέχεια μέσω Σερβίας και Ουγγαρίας θα κατέληγαν στη Γερμανία.
Το πόσο οργανωμένοι είναι φαίνεται στο χαρτί στο οποίο δείχνουν το πέρασμα από τη Χίο, κανονική αναπαράσταση με το πλοίο, πόσο κοστίζει (60 ευρώ) και στη συνέχεια τη διαδρομή με το λεωφορείο. Σύμφωνα με έρευνα των Τούρκων αξιωματούχων οι συλληφθέντες είχαν κάνει μάλιστα κρατήσεις με τα ονόματά τους σε ξενοδοχείο στη Κωνσταντινούπολη.

image

Οι αρχές ερευνούν ενδελεχώς την υπόθεση, καθώς πιστεύουν ότι πρόκειται για μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης που πιθανότατα συνεργάζονται με τους τζιχαντιστές.

image

http://feedproxy.google.com/~r/blogspot/YsJNX/~3/I_oF26EqAoQ/blog-post_552.html