ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ

ImageGen (1)

Ο κύριος Αλέξης Τσίπρας δεν είναι υπάλληλος του κύριου Σόιμπλε. Γνωστό αυτό. Ούτε της κυρίας Μέρκελ είναι υπάλληλος. Ούτε της αλληνής, της κυρίας Λαγκάρντ. Τότε, αφού δεν είναι τσιράκι, ούτε στημένος από τους δανειστές, γιατί δεν παραιτείται; Εγώ θα σου πω γιατί.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ξεφτύλα για έναν κυβερνήτη, εκλεγμένο από τον λαο ή όχι, να μην αποφασίζει ο ίδιος. Να του λένε, ξένοι, όχι αφεντικά του, τι να αποφασίζει. Αυτό, δηλαδή, που συμβαίνει από την πρώτη ημέρα της πρωθυπουργίας Αλέξη Τσίπρα.

Δεν ήθελε ο Τσίπρας να βάζει περισσότερους φόρους στους Έλληνες που τον εξέλεξαν. Ούτε να τους κάνει δύσκολη τη ζωή με της περικοπές των συντάξεων.

Υποχρεώθηκε, όμως, να πάρει αντιλαϊκά μέτρα διότι αυτό αποφάσισαν οι δανειστές. Δουλειά του Τσίπρα δεν είναι να μας πει ότι έχουν… παράλογες απαιτήσεις οι δανειστές. Μόνον αυτό δεν φτάνει για να καθαρίσει. Αφού δεν κατάφερε να τους πείσει να έχουν… λογικές απαιτήσεις, επόμενο ήταν να εγκαταλείψει τον… αγώνα του. Ποιος ο λόγος να παραμένει; Να συνεχίσει, δηλαδή, να ενεργεί ως κανονικό όργανο των ξένων.

Γιατί, λοιπόν, ο Τσίπρας δεν παραιτείται; Εγώ θα σου πω. Γιατί αυτός ο αντιμνημονιακός Τσίπρας είναι περισσότερο μνημονιακός από τον Παπανδρέου και τον Σαμαρά. Εγώ θα σου πω. Για την Ελλάδα, ρε γαμώτο.

Γι’ αυτό. Επειδή ο Τσίπρας δεν έχει εμπιστοσύνη στον Μητσοτάκη. Επειδή εκτιμά ότι ο πρόεδρος της ΝΔ δεν θα είναι καλύτερος πρωθυπουργός από τον ίδιον τον πρόεδρο του Σύριζα. Γι’ αυτό.
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°










πηγη