ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΜΑΣ ΓΡΑΜΜΕΣ;

10460228_783485105098309_1024210738004023427_n

Χρωστάτε στην ΑΡΙΣΤΕΡΑ και οφείλετε να ΤΟ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ με βούλα και υπογραφη. Αλλο είναι επαγγελματίας επαναστάτης και άλλο επαγγελματίας πολίτικος της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ..
Σκέψεις λίγο πριν πέσουν οι υπογραφές. (Λίγο πριν την κατάρρευση της ψευδαίσθησης για αριστερές ριζοσπαστικές πολιτικές μέσα στην Ε.Ε.- ΕΥΡΩΖΩΝΗ-ΝΑΤΟ )
Όσα γράφονται συνοδεύονται με ένα μπουκάλι κρασί Με βοήθησε να χαλαρώσω να διώξω το θυμό και την οργή. Κατάλαβα ότι μου έμεινε η μελαγχολία μπερδεμένη με την απόφαση να πω αυτά που έχω στο μυαλό και την ψυχή μου.Απέναντί μου το διανυκτερεύον φαρμακείο.
Αρνούμαι την πρόκληση των αντικαταθλιπτικών και των αγχολυτικών. Καλύτερο φάρμακο η απόφαση να αγωνίζεσαι για την αλήθεια των ιδεών σου στην σκληρή πραγματικότητα της κρίσης που ζούμε.Να αγωνίζεσαι αταλάντευτα για τις ιδέες τις ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ. Μπορεί να μην ανήκω στο ΣΥΡΙΖΑ εδω και τρία τέσσερα χρόνια-αφού όμως τον έφτιαξα-πριν τον χρησιμοποιήσουν άλλοι,έχω δικαίωμα να ομιλώ ελεύθερα. Σκοπός μου ειναι να αφυπνίσω να διεγείρω αριστερές συνειδήσεις . Να ενώσω σκόρπιες δυνάμεις της ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ. Σε μια συνέντευξη μου [Νοεμβρης2012] στο ραδιόφωνο για το πολυτεχνείο 73 σε ερώτηση δημοσιογράφου αν με φοβίζει κάτι από τις πολιτικές εξελιξεις και τη στάση της αριστεράς απαντήσα »με φοβίζουν τα εκκολαπτόμενα λαμόγια της αριστερας΄΄. Καποιοι φρόντισαν να δικαιώσουν την φράση μου.Θυμηθειτε τα προηγούμενα κυβερνητικά σχήματα. Και τώρα τι γίνεται με μας τους υπολοίπους εντός και εκτός ΣΥΡΙΖΑ που ορκιζόμαστε στη ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ;

image