ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ WALL STREET JOURNAL! Οι μυστικές επαφές Φλιν με Τούρκους υπουργούς

bombturkey-600x275

Ο χορός των αποκαλύψεων για τα έργα και τις ημέρες του αποπεμφθέντος με συνοπτικές διαδικασίες Συμβούλου Ασφαλείας του Ντόναλντ Τραμπ, Μάικλ Φλιν μετά το σάλο που προκλήθηκε για επαφές με Ρώσους αξιωματούχους.

Οι Ρώσοι δεν ήταν οι μόνοι που είχε επαφές ο Φλιν, αλλά και οι Τούρκοι καθώς ως γνωστόν ο Φλιν ανήκε στη σφαίρα επιρροής του τούρκικου λόμπι. Τώρα η Wall Street Journal αποκαλύπτει ότι ο Φλιν συζητούσε με Τούρκους υπουργούς την παράνομη απομάκρυνση από τις ΗΠΑ το ισλαμιστή κληρικό Φετουλάχ Γκιουλέν και την παράδοσή του στην Τουρκία.

Όπως φαίνεται από το κείμενο οι πληροφορίες για την συνάντηση που έγινε στη Νέα Υόρκη προήλθαν από τον Τζέιμς Γούλσει τον πρώην Διευθυντή της CIA που ήταν παρών και άλλους που είχαν ενημέρωση για τη συνάντηση.

Παρόντες στη συνάντηση από τουρκικής πλευράς ήταν ο Μπεράτ Αλμπαϊράκ υπουργός ενέργειας της Τουρκίας και γαμπρός του Ερντογάν και ο υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου σύμφωνα με έγγραφα που κατέθεσε ο Φλιν στο υπουργείο Δικαιοσύνης.

Σύμφωνα με τον Γούλσει η συζήτηση περιλάμβανε ιδέες για το πως θα καταφέρουν να βγάλουν τον Γκιουλέν από τις ΗΠα τον οποίο ο Ερντογάν κατηγορεί ως υπεύθυνος για το αποτυχημένο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου πίσω στην Τουρκία παρακάμπτοντας την νόμιμη διαδικασία έκδοσης. Ο ίδιος ο Γκιουλέν έχει αρνηθεί οποιαδήποτε εμπλοκή.

Ο Γούλσει φέρεται να έφτασε στη συνάντηση στις 19 Σεπτεμβρίου στο μέσο της συζήτησης και του έκανε εντύπωση το γεγονός, προσθέτοντας ότι η συζήτηση αφορούσε μυστική επιχείρηση μέσα στη νύχτα για να τον απομακρύνουν. Ο Γούλσει υποστηρίζει ότι δεν συζητήθηκαν συγκεκριμένες τακτικές.

Εκπρόσωπος του Φλιν διέψευσε κατηγορηματικά ότι υπήρχαν συζητήσεις για την παράνομη απομάκρυνση του Γκιουλέν, αλλά παραδέχθηκε ότι συζητήθηκαν νόμιμοι τρόποι.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγη