Σιγά μην αφήσω τον Μητσοτάκη να μου πάρει το κόμμα!..

wpid-wp-1451255335975.jpeg

Ούτε κι αυτές τις Χριστουγενιάτικες διακοπές του στην Σερβία και συγκεκριμένα στο ski resort Kopaonik δεν μπορεί να απολαύσει ο ταλαίπωρος πρώην πρωθυπουργός.


     style="display:inline-block;width:250px;height:250px"
     data-ad-client="ca-pub-9897597435333950"
     data-ad-slot="5336220628">


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει γίνει ο Εφιάλτης του.

Ο Καραμανλής αλαφιασμένος επαναλαμβάνει στην παρέα που τον συνοδεύει στο κοσμοπολίτικο θέρετρο της Σερβίας

-Σιγά μην αφήσω τον Μητσοτάκη να μου πάρει το κόμμα!..

Οσοι τον γνωρίζουν, δεν τον αναγνωρίζουν μια και πρώτη φορά βλέπουν έναν τόσο αλαφιασμένο πρώην πρωθυπουργό.

Ο πάντα αποκαλυπτικός Βηματοδότης θα γράψει για την χριστουγεννιάτικη εξόρμηση του Καραμανλή>

Ε, λοιπόν, σας πληροφορώ ότι ο πρώην πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής πήρε την οικογένειά του και εγκατέλειψε τη χώρα την επομένη της ψηφοφορίας για την εκλογή νέας ηγεσίας στο κόμμα. Αυτή τη φορά άλλαξε χριστουγεννιάτικο προορισμό. Δεν πήγε στη μαγευτική Κορτίνα ντ’ Αμπέτσο στην Ιταλία αλλά στη Σερβία.

Πήγε μάλιστα οδικώς, έτσι για να απολαύσει τη διαδρομή ως το χιονοδρομικό κέντρο ski resort Kopaonik, όπου θα κάνει σκι ολόκληρη η οικογένεια. Αλλά να είστε βέβαιοι ότι καθ’ οδόν προς το χιονοδρομικό κέντρο θα κάνει και μια στάση στο Βελιγράδι για να επισκεφθεί την ταβέρνα «Τα δύο ελάφια».

Το μενού είναι κυνήγι, αλλά αυτό που την κάνει ιδιαίτερη αυτή την ταβέρνα είναι το τσίπουρο από δαμάσκηνα που προσφέρει. Τώρα, θα πείτε, πού ξέρει αυτή την ταβέρνα ο Πρωθυπουργός; Εμαθα ότι την είχε επισκεφθεί ξανά όταν ήταν αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης (μαζί μάλιστα με την Ντόρα Μπακογιάννη) και έδειχνε ενθουσιασμένος και για το κυνήγι και για το τσίπουρο.

http://kourdistoportocali.com/news-desk/3919/