Κάτω το 3ο μνημόνιο. Ζήτω το 4ο!!!

wpid-wp-1453133975446.jpeg

Παρελθόν αποτελεί και το 3ο μνημόνιο, πιτσιρίκο.
Όπως είχε προεξοφλήσει ο θεόσταλτος ηγέτης της δεύτερης φοράς «αριστεράς», έσκισε το μνημόνιο, το πέταξε στα μούτρα της γκαμήλας της Λαγκάρντ και μετά αφού το μάζεψε από το πάτωμα το έδωσε στον γεροξεκούτη τον Σόιμπλε να το καταπιεί.

Τους δήλωσε πως αυτά δεν είναι μέτρα, αλλά γατάκια, που ο ελληνικός λαός τα έχει για ψωμοτύρι το πρωινό.

Δεν μπορούμε τους διεμήνυσε, να πάρουμε μόνο 1,8 δισ. μέτρα για το ασφαλιστικό, αλλά μια λογική μείωση δαπανών, θα έπρεπε τουλάχιστον να αγγίζει τα 3 δισ., όπως αρμόζει σε κάθε προτεκτοράτο που σέβεται τον εαυτό του.

Όμως, ο λαοπρόβλητος ηγέτης δεν έμεινε σε αυτό.

Ζήτησε με επιτακτικό τρόπο την φορολόγηση περισσότερων κοινωνικών ομάδων, μιας και έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο του κοινωνικού αυτοματισμού από τις τάξεις που δεν πλήττονται στο 3ο μνημόνιο.

Τους παρουσίασε ένα προσχέδιο που συνέταξε ο μέγας υπουργός οικονομικών στο αεροπλάνο από Αθήνα για Βερολίνο και με το οποίο φορολογούνται, οι μακροχρόνια άνεργοι γιατί δεν μπορεί να την βγάζουν στο τζάμπα τόσα χρόνια, τους τρόφιμους των ψυχιατρικών νοσοκομείων, μιας και δεν μπορούν να πουλάνε τρέλα, τους τρόφιμους των φυλακών γιατί τζάμπα είναι ο κουρέας αλλά το κράτος έχει ανάγκες και οι άστεγοι γιατί το παγκάκι θέλει λεφτά για να φτιαχτεί.

Πρότεινε εκτός των άλλων ο υπουργός οικονομικών πως η φορολόγηση των ελλήνων θα ξεκινά με την πιστοποίηση του εμβρύου στον υπέρηχο, οπότε η μέλλουσα μητέρα θα φορολογείται για δύο με το ίδιο ΑΦΜ.

Η πολύ λογική αυτή εξέλιξη βρήκε σύμφωνους και το ΔΝΤ αλλά και την ΕΕ, αφού σαν υποψήφιος πολίτης του προτεκτοράτου, θα πρέπει και τα έμβρυα να συμβάλουν στην διάσωσή του, αλλά και στην αδιασάλευτη ευρωπαϊκή του πορεία.

Για τους θανόντες και για 5 έτη κατόπιν του θάνατό τους, οι συγγενείς, θα πληρώνουν κανονικά την φορολογία των αποθανόντων σαν να ζούσαν, μιας και θεωρούνται ύποπτοι που άφησαν αυτόν τον τόπο χωρίς να συνεχίσουν να συμβάλουν στα ζόρια της κυβέρνησης.

Στην περίπτωση αυτοκτονιών, ο φόρος θα τριπλασιάζεται μιας και θα θεωρείται ως δόλος η αυτοχειρία.

Με όλες αυτές τις γενναίες παρεμβάσεις της κυβέρνησης όλων των ελλήνων, οι θεσμοί δεν είχαν παρά να συμφωνήσουν και να συντάξουν άμεσα το 4ο μνημόνιο και το οποίο θα έρθει και θα ψηφιστεί από την ελληνική βουλή.

Τα μέτρα που θα συνοδεύουν το μνημόνιο αυτό θα ανέρχονται σε 9,3 δισ.

Ο πρωθυπουργός μας, αν και είχε πολλές ενστάσεις, μιας και πίστευε πως τα μέτρα θα έπρεπε να ανέρχονται στα 15 δισ., αναγκάστηκε τελικά να υπογράψει κατόπιν μεγάλων πιέσεων από τους δανειστές.

Το μνημόνιο αυτό θα έχει διάρκεια μέχρι το 2018, αν και η ελληνική κυβέρνηση κράτησε επιφυλάξεις, αφού είναι πεπεισμένη, πως το 5ο είναι επιβεβλημένο πριν τα τέλη του 2016.

Σε αυτήν την κατεύθυνση συμφώνησε και η αξιωματική αντιπολίτευση που έθεσε χρονοδιάγραμμα μέχρι τον Ιούνιο για την σύναψη 5ου μνημονίου με μέτρα 25δις, μιας και θέλει να εμφανιστεί απλόχερη προς τους θεσμούς και την τρόϊκα.

Χρήστος Χ.

(Αγαπητέ Χρήστο, είσαι πολύ άδικος με τον Τσίπρα, τον Τσακαλώτο και την παρέα τους. Χρήστο, οι αριστεροί κυβερνήτες δεν θέλουν να τα κάνουν όλα αυτά που κάνουν. Είναι πολύ στενοχωρημένοι που ψήφισαν το Μνημόνιο και το εφαρμόζουν. Κλαίνε κάθε μέρα. Πλαντάζουν στο κλάμα. Αν χρησιμοποιούσαν χαρτομάντιλα Softex ο Τσίπρας, οι υπουργοί του και οι βουλευτές του, δεν θα είχε βάλει λουκέτο η Softex. Κάθε χτύπημα και κάθε χημικό από τα αριστερά ΜΑΤ στους διαδηλωτές είναι σαν να τα τρώει ο Τσίπρας. Για να μη σου πω τι περνάει ο Καμμένος, ο επαναστάτης. Να είσαι καλά, Χρήστο.)

http://pitsirikos.net/2016/01/%ce%ba%ce%ac%cf%84%cf%89-%cf%84%ce%bf-3%ce%bf-%ce%bc%ce%bd%ce%b7%ce%bc%cf%8c%ce%bd%ce%b9%ce%bf-%ce%b6%ce%ae%cf%84%cf%89-%cf%84%ce%bf-4%ce%bf/