Ούτε το Άγιο Πνεύμα θα πάει Πειραιά για τα Θεοφάνια

wpid-wp-1452001758732.jpeg

Κυριολεκτικά από μία κλωστή κρέμονται τα Θεοφάνια εφέτος, αφού μετά την απόφαση του Αλέξη Τσίπρα, του Προκόπη Παυλόπουλου και του αρχιεπίσκοπου Τζερόνυμο, το λευκό περιστέρι που ντουμπλάρει το Άγιο Πνεύμα ανακοίνωσε πως δεν θα συμμετάσχει στο μεγάλο event του πρώτου λιμανιού της χώρας.

Όπως δήλωσε το περιστέρι, που εποχιακά κάνει μεροκάματα ως Άγιο Πνεύμα, σε δημοσιογράφους δίπλα στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη την ώρα που έκανε την ανάγκη του, περίμενε ολόκληρη την χρονιά για να συναντήσει ξανά από κοντά τον Αλέξη Τσίπρα και να χέσει τα μνημόνια. Τώρα κοντεύει να μείνει μόνο με τον Μαρινάκη και τον Σεραφείμ.

“Και όλοι γνωρίζουν πως Μαρινάκης και μητροπολίτης Σεραφείμ με οποιοδήποτε πνεύμα, δεν πάνε μαζί” δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστέρι έχει ενοχληθεί έντονα από τις πρόσφατες δηλώσεις του Σεραφείμ, αφού είναι γνωστό πως τα περιστέρια έχουν έντονη ερωτική ζωή και πειραματίζονται συχνά. Μάλιστα, δεν είναι κρυφό πως στο παρεάκι της πλατείας Συντάγματος πολλές φορές περαστικοί έχουν μείνει αποσβολωμένοι από τις περιπτύξεις των συμπαθών πτηνών, ενώ δυναμική ήταν η παρουσία τους και στο πρόσφατο Gay Pride.

Εξάλλου, μετά τις δηλώσεις του Σεραφείμ και τις ευχές για τα παιδιά του και τον σεξουαλικού τους προσανατολισμού, ο Αλέξης Τσίπρας δεν θέλει ούτε να τον βλέπει ζωγραφιστό, ενώ με τον Μαρινάκη δεν έχει κανένα πρόβλημα. Γι’ αυτό και αναμένεται να κανονίσουν να τα πιουν αργότερα σε κανένα τσιπουράδικο στη Δραπετσώνα. Στην παρέα αναμένεται να προστεθεί και ο Προκόπης Παυλόπουλος, αφού θα βρίσκεται στη γειτονιά εξαιτίας της περιοδείας πόρτα-πόρτα που κάνει αυτές τις ημέρες σε φτωχογειτονιές του Πειραιά.

Πάντως, ο Λοβέρδος δεν αναμένεται να λείψει από την τελετή, όπως κάνει κάθε χρόνο. Μάλιστα, υπάρχουν σκέψεις να αντικαταστήσει το λευκό περιστέρι με τον Αηδόνη του, μετά και την απόσπαση του τελευταίου σε θέση τεχνικού συμβούλου στην Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας, με αποτέλεσμα να έχει πλέον πολύ ελεύθερο χρόνο.

Όλα τα παραπάνω σημαίνουν πως ο Πειραιάς κινδυνεύει για πρώτη φορά να μείνει χωρίς Άγιο Πνεύμα, πράγμα που ουδόλως τους ανησυχεί αφού ο Ολυμπιακός έχει ήδη κάνει το 16 στα 16. Η θρυλάρα να παίρνει πρωτάθλημα και όλα τα άλλα…

https://rebeliskos.wordpress.com/2016/01/05