Mάνα είμαι επικοινωνιολόγος, δηλαδή δουλεύω σε μπουρδέλο…

mixopouloskourdisto2-4e40-a3f1-090a96f5086f1426866957-1024x683

Εχουμε δημοσκόπηση που δείχνει τον Σύριζα να προηγείται με 1,5 μονάδες, το Κίνημα Αλλαγής να βρίσκεται στη 2η θέση και την ΝΔ στη 3η θέση. Η δημοσκόπηση έτρεξε μετά την διανομή του μερίσματος από τον πρωθυπουργό…

Ο Θοδωρής Μιχόπουλος, ο άνθρωπος που μεταμόρφωσε τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη, που διέσωσε τον Τσακαλώτο από απίστευτες πατάτες και προφύλαξε τον πρωθυπουργό από αμέτρητες κακοτοπιές διαβεβαιώνει τους συνομιλητές του ότι ο Σύριζα προηγείται στις δημοσκοπήσεις.

Για την ακρίβεια τα ποσοστά των κομμάτων σύμφωνα με την δημοσκόπηση που έχει στην κατοχή του ο Θοδωρής Μιχόπουλος έχουν ως εξής:

Σύριζα 24,5

Κίνημα Αλλαγής 23

ΝΔ 22-23

Χρυσή Αυγή 8,5

ΚΚΕ 7,5

Ο Θοδωρής Μιχόπουλος με το τροσκιστικό παρελθόν (στην διάρκεια της αντίστασης τοποθετούσε εκρηκτικούς μηχανισμούς) εξελίσσεται σε “Λαλιώτης” του Σύριζα. Ο Θοδωρής είναι δημοσιογράφος της πιάτσας και όχι του γραφείου και αυτοδημιούργητος-μπορεί να αγοράσει τον στόλο του Σταθάκη μαζί με την ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ!

Ο Θοδωρής με το μυαλό που έχει μπορεί να δώσει μία ακόμη νίκη στον Σύριζα.

Βέβαια όταν τον ρωτάει η μάνα του που δουλεύει της απαντά:

-Mάνα είμαι επικοινωνιολόγος, δηλαδή δουλεύω σε μπουρδέλο…

Της απαντά όπως ο Ζακ Σεγκελά, …

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°