ΕΡΧΕΤΑΙ «ΤΥΦΩΝΑΣ» «ΨΩΝΙΖΑ ΚΙ ΕΓΩ ΚΟΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ»

EXOFILO2

Βραδυφλεγής βόμβα η είδηση-μια είδηση πολύ γνώστη στο αστυνομικό και δικαστικό ρεπορτάζ εδώ και μήνες- πως πασίγνωστοι τηλεπαρουσιαστές, ηθοποιοί, μοντέλα αλλά και επιχειρηματίες πρώτης γραμμής, θα καθίσουν στο εδώλιο τον ερχόμενο Μάιο, αντιμετωπίζοντας άλλοι βαρύτατες κατηγορίες για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και άλλοι θα πέσουν στα πιο «μαλακά» γιατί κάποιοι μπορεί να τους έμπλεξαν σε έναν κυκεώνα χωρίς να φταίνε ή γιατί έχουν ακριβοπληρωμένους ποινικολόγους για να τους βγάλουν για μια ακόμη φορά λάδι.

Οι συλλήψεις και τα ντου της Δίωξης Ναρκωτικών, απασχολούν τις αρχές εδώ και δύο χρόνια. Ωστόσο κάποιοι επιδίωξαν να κουκουλώσουν την ιστορία γιατί έχει βαριά ονόματα . Το εξαιρετικά ύποπτο είναι ότι παρατηρήθηκαν προανακριτικές και ανακριτικές παλινωδίες, καθώς το πινγκ- πονγκ και η γραφειοκρατία(κάποιοι μιλούν και για επιτηδευμένη καθυστέρηση), «κόλλησαν» την υπόθεση. Μετά την κύρια ανάκριση ήρθαν προφυλακίσεις ορισμένων μελών του «κυκλώματος» και η αργοπορία στην απονομή δικαιοσύνης, τους έδωσε την δυνατότητα μετά την παρέλευση του 18μηνου να βγουν εκτός… Κορυδαλλού, πριν από περίπου τρεις μήνες, καθώς η διαδικασία είχε μπλοκάρει στην τακτική ανάκριση, αφού… χάθηκαν οι απολογίες τεσσάρων κατηγορουμένων!

Μύλος, δηλαδή αλλά και υπόνοιες για θάψιμο. Κι αυτό γιατί είναι Πρόσωπα που εκτίθενται στην τηλεόραση παίζουν σε σήριαλ και κινηματογραφικές ταινίες και αποθεώνονται. Πρόσωπα τα οποία βλέπουν οι πάντες, ακόμα και τα παιδιά μας. Και ορισμένοι από αυτούς, πιθανόν να είναι και «είδωλα» για τη νέα γενιά! Πρέπει να τονιστεί ιδιαίτερα πως ΒΕΒΑΙΩΣ όλοι «κουβαλούν» το τεκμήριο της ΑΘΩΩΤΗΤΑΣ, αφού τον τελευταίο λόγο δεν έχουν τα ΜΜΕ, που καταγράφουν τις εξελίξεις αλλά ο φυσικός τους δικαστής, αυτός δηλαδή που θα αποφασίσει στις 11 Μαΐου του 2018 την τύχη όλων των εμπλεκομένων προσώπων. Με σύνεση και χωρίς επηρεασμό.

Το συμπέρασμα είναι ένα: Σε ευρωπαϊκές και αμερικανικές εφημερίδες όλοι θα είχαν βγει από την πρώτη στιγμή στην αναφορά. Στην Ελλάδα όμως που κυβερνητικοί παράγοντες κάνουν ελεύθερα και απροκάλυπτα χασίς, φουμάρουν δημοσίως τσιγαριλίκια και επιδιώκουν τη νομιμοποίηση των ναρκωτικών, οι κοκάκηδες και οι έμποροι ναρκωτικών αλλά και οι εγκληματίες, απολαμβάνουν του καθεστώτος Παρασκευόπουλου.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγη