Ο Παππάς, ο Παυλόπουλος, ο Κοντομηνάς, ο Ψυχάρης και ο μηντιακός βούρκος

wpid-wp-1451681803687.jpeg

Πλησιάζει λοιπόν η ώρα να δούμε πως ο κ. Νίκος Παππάς εννοεί τις τηλεοπτικές μεταρρυθμίσεις των θαλασσοδανεισμένων μηντιαρχών. Πρωτοχρονιάτικα-όπως αποκαλύπτει ο παναταχού παρόν Βηματοδότης-ο υπουργός Επικρατείας  είχε έναν πολύ ενδιαφέροντα διάλογο με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο.

Ο υπουργός είπε στον Πρόεδρο:

–Tο 2106 θα είναι η χρονιά για τις τηλεοπτικές ρυθμίσεις…

προσθέτοντας όμως και το εξής:

-Πάντοτε με τη δική σας αρωγή…

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας απλώς κούνησε καταφατικά το κεφάλι του.

Eίναι προφανές ότι ο υπουργός αναφέρθηκε σε όσα πρόκειται να ακολουθήσουν στον μηντιακό βούρκο εντός του 2016.

image

Greek Prime Minister Alexis Tsipras, traveling to Latvia with military aircraft C-130, Airborn, May 21, 2015 / Ο Έλληνας Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, σε ταξίδι στη Λετονία με πολεμικό αεροσκάδος C-130, στον αέρα, 21 Μαίου, 2015

Δεν είναι φυσικά μόνο οι τηλεοπτικές συχνότητες-άδειες για τις οποίες ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωστής Στεφανόπουλος είχε πει ότι “δεν πρέπει να πέσουν στα χέρια επικίνδυνων ανθρώπων”.

Είναι το μηντιακό τοπίο στο σύνολό του και κυρίως τα θαλασσοδάνεια που έχουν λάβει οι μηντιάρχες με πολιτικές παρεμβάσεις των εκάστοτε κυβερνώντων.

Είναι επίσης τα σκάνδαλα στα οποία εμπλέκεται η πλειοψηφία των μηντιαρχών, όπως οι μίζες από εξοπλιστικά προγράμματα και πάσης φύσεως αναθέσεις.

Για τα θαλασσοδάνεια των μηντιαρχών που τώρα πλέον ξεπερνάνε το 1,5 δις ευρώ μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Το γεγονός ότι ο Δημήτρης Κοντομηνάς βρίσκεται αυτό το διάστημα στο επίκεντρο των ελεγκτικών μηχανισμών και ο εκδότης του ΔΟΛ Σταύρος Ψυχάρης πήρε νέα αναβολή για να καταθέσει στην Δικαιοσύνη για τα ιλιγγιώδη δάνεια του ΔΟΛ δεν μπορεί να βγάλει από το κάδρο άλλους μηντιάρχες κάποιοι από τους οποίου την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές πρωταγωνιστούν στην δημιουργία ενός νέου φαινομένου Alter με θαλασσοδάνεια και ομιχλώδες πάρε-δώσε με συγκεκριμένα media shops.

Ο αρμόδιος υπουργός κ. Νίκος Παππάς φέρεται αποφασισμένος να καθαρίσει το τοπίο παρότι κάποιες πληροφορίες για δήθεν προστασία σε ημέτερους μηντιάρχες δημιουργούν αμφιβολίες στην κοινή γνώμη. Αλλωστε κανείς δεν μπορεί να λησμονήσει  όλα όσα έχουν προηγηθεί στην διάρκεια της μεταπολίτευσης και το πάρε δώσε των βαρόνων των ΜΜΕ με την εκάστοτε πολιτική εξουσία.

Ο μεγαλοκαναλάρχης  λοιπόν Δημήτρης Κοντομηνάς, σύμφωνα με όσα απεκάλυψε και ο Δήμος Βερρύκιος, ελέγχεται για 58 εκατομμύρια ευρώ.

Ο κ. Κοντομηνάς έχει εκρεμμότητες με τη Δικαιοσύνη για την υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, με τη δίκη για τη συγκεκριμένη υπόθεση να εκρεμμεί.

Η εντολή της οικονομικής εισαγγελίας να παγώσουν οι καταθέσεις του έχει διαβιβαστεί ήδη στην Ένωση Ελληνικών Τραπεζών. Η κίνηση αυτή γίνεται για να ελεγθεί εάν μπορούν να δικαιολογηθούν από τα δηλωθέντα εισοδήματα οι καταθέσεις του κου Κοντομηνά σε τράπεζες του εξωτερικού την περασμένη δεκαετία.

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς δεν θεωρείται ύποπτος, καθώς οι όποιες αποκλίσεις έχουν παρατηρηθεί, πρέπει να διερευνηθούν λεπτομερώς για να παρθεί η οποιαδήποτε απόφαση, για το αν φοροδιαφεύγει δηλαδή ή όχι.

Πολλά θα εξαρτηθούν από τα στοιχεία και τις αποδείξεις που θα κληθεί να προσκομίσει ο ίδιος στην εισαγγελία.

Η εντολή πάντως για τους τραπεζικούς λογαριασμούς του αφεντικού του Alpha, αφορά ποσά έως και 100 εκατομμυρίων ευρώ.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που εκτιμούν πως η επιβίωση της κυβέρνησης περνάει μέσα από την επιβολή του κράτους Δικαίου στην ζούγκλα του μηντιακού παρακράτους.

http://kourdistoportocali.com/news-desk/o-pappas-o-pavlopoulos-o-kontominas-o-psycharis-ke-o-mintiakos-vourkos/