Εκτακτη Ειδηση.. Ανατροπή Τσίπρα και πρόωρες εκλογές τον Ιανουάριο του 2018

makrontsipras7144901__mg_40461504789742-1024x683

Πρώτα τον βράβευσαν, στην συνέχεια τον ανέτρεψαν. Το ίδιο σκηνικό διαγράφεται πλέον και με τον Αλέξη Τσίπρα παρά την έκδηλη ικανοποίηση του Μεγάρου Μαξίμου για τα δύο βραβρεία που ετοιμάζονται να δώσουν οι Γάλλοι στον πρωθυπουργό μας. Το ένα βραβείο μάλιστα έχει και διάθεση τρολατίσματος μια και ονομάζεται Βραβείο Πολιτικού Σθένους-(Prix du Courage politique)!

Το έτερο βραβείο επίσης θα μπορούσε να θεωρηθεί τρολάρισμα μια και ο Τσίπρας θα εκφωνήσει ομιλία σε εκδήλωση του Δικηγορικού Συλλόγου Παρισίου, από τον οποίο θα λάβει το Βραβείο Δέσμευσης στο Ευρωπαϊκό Ιδεώδες (Prix de l’Engagement européen)!!!

Προφανώς οι Ευρωπαίοι έχουν την εντύπωση ότι μπορούν να μας δουλέψουν όλους. Ή έχουν υποστεί ομαδική άνοια και ξέχασαν τα μπινελίκια του Τσίπρα στην “συντηρητική νομενκλατούρα” της Ευρώπης. Κάτι συμβαίνει εδώ πέρα από το γεγονός ότι αυτά τα βραβεία πρέπει να τα πάρει ο μακάκας Ελληνας φορολογούμενος, ο απόλυτος ραγιάς που πληρώνει όλα αυτά τα χρόνια για την διάσωση του εγχώριου χυδαίου πελατειακού κράτους, για την διάσωση των ευρωπαικών τραπεζών αλλά και του εξίσου χυδαίου πελατειακού κράτους των Βρυξελλών.

Αυτό που συμβαίνει στην προκειμένη περίπτωση δεν είναι άλλο παρά η προσπάθεια της Rothschild & Co να κάνει καλά τη δουλειά της. Μόνο που ο δρόμος δεν είναι στρωμμένος με ροδοπέταλα αλλά παραμονεύει ήδη η παγίδα που έχει στηθεί για την ανατροπή, αλά ΓΑΠ, ενός ακόμη Ελληνα πρωθυπουργού ο οποίος έχει οδηγήσει τις τράπεζες σε ασφυξία και τορπιλίζει τις επενδύσεις. Οι τράπεζες και οι επενδυτές δεν χαμπαριάζουν από βραβεία και επικοινωνιακά παιγνίδια ακόμη κι αν αυτά φέρουν την υπογραφή της Rothschild & Co.

Για σκεφθείτε: Aκόμη και το δικό μας σακάτικο Χρηματιστήριο αντιλαμβάνεται ότι πλησιάζει εκατόμβη στους δρόμους της Αθήνας και κατακρημνίζεται.

Η ανατροπή λοιπόν του Τσίπρα βρίσκεται πλέον πιο κοντά από ποτέ ενώ οι πρόωρες εκλογές θα γίνουν κάτω από εκρηκτικές συνθήκες τον Ιανουάριο του 2018.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγη