Μερκελ σε Μητσοτάκη: «Ο Τσίπρας δεν κοβει συντάξεις, θα τον ρίξω αν υπογράψεις»

wpid-wp-1454780528803.jpeg

Εκνευρισμένη η Γερμανική Ηγεσία, όπως φαίνεται από τον Γερμανικο Τύπο και τα ΜΜΕ, μετά απο το θράσος του Τσίπρα προς την Μέρκελ ότι δεν δέχεται άλλες μειώσεις συντάξεων!

Οπως αποκαλύψαμε χθες (Μητσοτακης σε Μέρκελ-Ειμαι πρόθυμος να κάνω τις μεταρρυθμίσεις όπως θές!) σύσσωμη  η διαπλοκή και ΝΔ-ΠΟΤΑΜΙ-ΠΑΣΟΚ-ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ δηλώνουν προθυμοι άμεσα να αναλάβουν την κυβέρνηση και μειώσουν οριζόντια όλους του μισθούς και τις συντάξεις, προχωροντας σε χιλιάδες απολύσεις στις Τράπεζες και το Δημόσιο

Οπως πρώτοι είχατε διάβασει στο blog μας, η Γερμανία έχει ζητήσει άμεσα 2.000 απολύσεις στις Τράπεζες , αλλά το θέμα είχε κολλήσει στην Φώφη Γεννηματα, όταν ήταν υφυπουργός Αμυνας, η οποία ήταν Τραπεζική υπάλληλος και «αντάλλαξε» τις απολύσεις με το κλείσιμο της αμυντικής βιομηχανίας ΕΑΣ εγκληματόντας κατά της άμυνας της χώρας και την ΕΡΤ.

Ομως οι Τράπεζες παραμένουν με υπεράριθμο προσωπικό λογω των συγχωνεύσεων που θέλουν να ξεφορτωθούν και φυσικά το δημόσιο θέλουν να το αναλάβουν Γερμανικές εταιρίες με ενοικιαζόμενους, τους γνωστούς minijobs.

Ο Σοιμπλε τις επόμενες μέρες θα προσπαθήσει να τινάξει κάθε Ελληνικέ προσπάθεια που θα έχει και την παραμικρή υποψία προστασίας των αδυνάτων ωστε να ρίξει την Κυβέρνηση Τσίπρα. Μετά τα πράγματα είναι απλά, όπως έχουν δηλώσει σε κάθε ευκαιρία ο Μητσοτάκης κι οι αντιπρόεδροι του σε περίπτωση επανόδου θα υπογράψουν άμεσε ότι τους δώσει η γερμανία για προχωρήσουν οι μεταρρυθμίσεις όπως απολυσεις, δημόσια έργα στην διαπλοκή και την Siemens

image

http://www.triklopodia.gr/merkel-mitsotaki-tsipras-kovei-sintakseis-rikso-ipograpseis/