Oι άγιες ΔΕΚΟ και οι “εκβιαστές” δημοσιογράφοι

wpid-wp-1456177116865.jpeg

Συνελήφθησαν λέει ένας εκδότης και δύο δημοσιογράφοι για εκβιασμούς σε δημοσίους οργανισμούς και ΔΕΚΟ.

Αναρωτιέται κανείς εάν μπορείς να εκβιάσεις μια γέρικη τσατσά (o εκάστοτε δημόσιος οργανισμός) που έχει την προστασία ενός έμπειρου και παντοδύναμου νταβατζή (του κράτους).

Οι δημόσιοι οργανισμοί του χυδαίου πελατειακού κράτους εξακολουθούν να μοιράζουν ένα σκασμό εκατομμύρια στα ΜΜΕ.

Απλά αυτή η κυβέρνηση (όπως όλες οι κυβερνήσεις) θέλουν να δώσουν τα λεφτά σε μηντιάρχες (παραδοσιακούς και ηλεκτρονικούς) που θεωρούν δικούς τους.

Οι πρόεδροι και διευθύνοντες σύμβουλοι της ΔΕΗ, των ΕΛΠΕ και της ΕΥΔΑΠ δίνουν απευθείας ραπόρτο στην κυβέρνηση.

Παρότι οι εκδότες, οι μηντιάρχες και οι δημοσιογράφοι είμαστε μεγάλες λινάτσες και λαμόγια δεν έχουν δικαίωμα ξαφνικά οι επικεφαλής των δημοσίων οργανισμών να υποδύονται τις παρθένες που έπεσαν θύματα εκβιασμού-παρότι στην προκειμένη περίπτωση δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες.

Καλούμε τους επικεφαλής της ΔΕΗ, των ΕΛΠΕ και της ΕΥΔΑΠ να δώσουν στην δημοσιότητα τα ποσά που έδωσαν στα ΜΜΕ για διαφημίσεις και χορηγίες τα τελευταία 5 χρόνια της κρίσης. Εκεί θα δείτε το βρώμικο αλισβερίσι με τα ΜΜΕ όπως επίσης ποιος είναι ο εκβιαστής και ποιος ο εκβιαζόμενος.

Την ώρα που φτωχοποιούνται οι Ελληνες πολίτες οι συγκεκριμένοι οργανισμοί (βλέπε το περίφημο KEEΛΠΝΟ) εξακολουθούν να δίνουν εκατομμύρια στα ΜΜΕ. Ειδικά σε κάτι απατεώνες του διαδικτύου που παρουσιάζουν πλασματικές επισκεψιμότητες.

Παρακολούμε τον Νίκο Παππά να δώσει στην δημοσιότητα τις λίστες με τα λεφτά που μοίρασαν οι δημόσιοι οργανισμοί σε διαφημίσεις και χορηγίες. Από τα ποσά και μόνο είναι ολοφάνερο ποιος είναι ο εκβιαστής και ποιος ο εκβιαζόμενος.

Καλούμε επίσης τον υπουργό να δώσει στην δημοσιότητα τα ΜΜΕ που εξακολουθούν να λεηλατούν τα κονδύλια του ΕΣΠΑ.

Εκεί να δείτε βρώμικο αλισβερίσι σεσημασμένων λαμογίων με όλες τις κυβερνήσεις…

image

http://kourdistoportocali.com/read-this/posa-mirasan-i-dei-ta-elpe-i-evdap-sta-mme/