Αποκάλυψη: Η μυστική συμφωνία Άγκυρας – Ριάντ και το «βρώμικο» σχέδιο κατά της Ελλάδας

wpid-wp-1457248399666.jpeg

Τουρκία και Σαουδική Αραβία, συμφωνούν για την πλήρη διαίρεση της Μέσης Ανατολής και την αποστολή χιλιάδων ακόμη προσφύγων στην Ευρώπη με απώτερο σκοπό να εγκλωβιστούν στην Ελλάδα.

Της Μαρίας Γιαχνάκη

Όπως πολύ καλά ξέρουν, ένα σχέδιο εγκλωβισμού χιλιάδων προσφύγων στην χώρα μας θα δημιουργήσει σύγχυση στην ορθόδοξη χώρα της κρίσης που προσπαθούν με «νύχια και με δόντια» να της αλλοιώσουν τα χαρακτηριστικά και να μειώσουν την εθνική της υπόσταση.

Μια «ασθενική» Ελλάδα, δε θα μπορεί να στρέφει την προσοχή της σε άλλα σημαντικά θέματα – όπως τα Εθνικά – όταν θα έχει να λύσει το προσφυγικό. Από την στιγμή μάλιστα που και η Ευρώπη θέλει εγκλωβισμένους πρόσφυγες στην Ελλάδα, για τους δικούς της λόγους, το χαρτί της Σαουδικής Αραβίας γίνεται ακόμη πιο δυνατό.

Τούρκοι και Σαουδάραβες συνεργάζονται σε διάφορους τομείς, αλλά κυρίως στην εξάπλωση του Ισλάμ σε όλα τα μήκη και τα πλάτη.

Παρά του ότι οι σχέσεις τους πέρασαν μια κρίση βαριά για το θέμα της Συρίας, αφού δεν κατάφεραν να ενεργήσουν από κοινού εναντίον του Άσαντ από την αρχή. Η Τουρκία ζήτησε την πλήρη υποστήριξη του Ριάντ σε όλα τα επίπεδα – ακόμη και στο οικονομικό – αλλά κυρίως στην εκπαίδευση εξτρεμιστών και την στρατολόγηση τζιχαντιστών για την δημιουργία του ισχυρού ισλαμικού κράτους, όπως άλλωστε επιθυμεί και η Σαουδική Αραβία.

Η Σαουδική Αραβία μάλιστα σύμφωνα με πηγές του Νewsbomb.gr έχει ως στόχο να συνεχίσει την παλιά δοκιμασμένη πολιτική της.

Ανοίγει και πάλι τις φυλακές της χαρίζοντας την ζωή σε βαρυποινίτες που είχαν καταδικαστεί με αποκεφαλισμό και στέλνοντάς τους ως μισθοφόρους στο μέτωπο της Συρίας. Εκεί θα συνεχίσουν να εκπαιδεύονται ως Τζιχαντιστές μεγαλώνοντας έτσι την δυναμική του Ισλαμικού κράτους, ενώ οι οικογένειές τους, που μένουν πίσω θα ζουν με μισθό από την κυβέρνηση.

Μάλιστα, η τελευταία άτυπη συνάντηση ανάμεσα στον Τούρκο πρόεδρο Ερντογάν και το βασιλιά της χώρας Σαλμάν, σύμφωνα με τις πηγές μας, κατέληξε σε συμφωνία σχετικά με την εκπαίδευση των περισσότερων μαχητών της συριακής αντιπολίτευσης, ώστε «να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα των δύο χωρών». Ο Σαουδάραβας βασιλιάς υποσχέθηκε στον Ερντογάν να υποστηρίξει το ξεκαθάρισμα στην Τουρκία από το κουρδικό στοιχείο, να μειώσει την δυναμική τους αλλά και να χρηματοδοτήσει την δραστηριότητα της Τουρκίας, ακόμη και στην ενίσχυση της παρουσίας του Τουρκικού στοιχείου στην Ελλάδα. Άλλωστε, όλα αυτά τα χρόνια οι Τούρκοι που ζουν σε περιοχές όπως στην Θράκη, χρηματοδοτούνται από την Τουρκία με χρήματα που προέρχονται από την Σαουδική Αραβία για να ισχυροποιηθεί το τουρκικό στοιχείο στην περιοχή.

Άλλωστε, το μεγάλο θέμα των δυο ηγετών είναι να δυναμώσουν τους σουνίτες που είναι και η πιο σκληροπυρηνική ομάδα μουσουλμάνων έναντι των σιιτών, κυρίως αυτών που προέρχονται από το Ιράν. Συνεχίζουν, μάλιστα, να έχουν προβλήματα με την Ιρανική πολιτική για την επιρροή της σε Συρία, Ιράκ, Λίβανο κα Υεμένη και αυτό ίσως είναι και το στοιχείο που τους δένει ακόμη περισσότερο.

Πάντως, Ερντογάν και Σαλμάν έδωσαν τα χέρια σε μια μεταξύ τους συμφωνία που θα επιδιώκει με κάθε τρόπο την αποσταθεροποίηση όχι μουσουλμανικών χωρών, αλλά αλλόθρησκων χωρών μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα.

Οι πρόσφυγες, λοιπόν, οι οποίοι στην ουσία θα προωθούνται από την Τουρκία προς την Ελλάδα με τακτική, παρά τις υποσχέσεις της Τουρκίας στην Ε.Ε, η ενδυνάμωση του μουσουλμανικού στοιχείου μέσω μαζώξεων, ομιλιών ,κυκλοφορίας θρησκευτικών μουσουλμανικών βιβλίων μέσω εικονικών πολιτιστικών κινήσεων, οι χρηματοδοτήσεις σε οικογένειες μουσουλμάνων – αλλά ακόμη και χρηματοδοτήσεις σε ελληνικά μέσα μαζικής ενημέρωσης και τύπο – προκειμένου να πλασάρουν την ισλαμική θεωρία και θέση, είναι μερικά από αυτά για τα οποία η Σαουδική Αραβία θα βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Ο στόχος, λοιπόν, της Σαουδικής Αραβίας είναι να ισχυροποιήσει έναν σουνιτικό άξονα ο οποίος θα περνάει με διευκολύνσεις, όπως η προσφυγική κρίση από ευρωπαϊκές χώρες, έχοντας ως Δούρειο Ίππο την θρησκευτική της συμμαχία με την Τουρκία, αλλά και την οικονομική εξάρτηση της Τουρκίας από το Ριάντ.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως έχουν γίνει ειδικές συστάσεις από την Σαουδική Αραβία για την συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον Τούρκο ομόλογο του Αχμέντ Νταβούτολου που θα πραγματοποιηθεί στην Σμύρνη για το προσφυγικό την ερχόμενη εβδομάδα.

image

http://www.newsbomb.gr/ellada/apokalypseis/story/675798/apokalypsi-h-mystiki-symfonia-agkyras-riant-kai-to-vromiko-sxedio-kata-tis-elladas