Αυτά που τα τρολακια στην Ελλάδα προσπαθουν να σβήσουν σαν πληροφορία …στην Αμερική τα λένε ελεύθερα στης ειδήσεις!!!!

wpid-wp-1457286072074.jpeg

Μόλις μιλήσουμε για θυσίες η για στημένα γεγονότα και μαριονέτες … έρχονται τα ελληνικά τρολακια να προλάβουν μπας και ξυπνήσουμε κάνα πρόβατο παραπάνω!

Οταν λέμε ότι θέλει η ελεγχόμενη εβραίικη πληροφορία …ότι δηλαδή λένε όλοι οι άλλοι οι δήθεν μεγάλοι της δημοσιογραφίας…τότε τα τρολακια είναι ήσυχα …χαίρονται για τον ύπνο που και εμείς αναγκαστικά μοιράζουμε…μέσα στον διαρκή ανταγωνισμό του ίντερνετ…και την ανάγκη να είμαστε μπροστά ώστε την ΜΙΑ αληθινή και σημαντική είδηση …να μην προλάβουν να την σβήσουν και να στην δείξουμε !!

Είναι τεράστιο το παιχνίδι της πληροφορίας…. τεράστια η μάχη και στο λέω από την αρχή…και επί της ουσίας η ανθρωπότητα έχει χάσει αυτή την μάχη …εκτός από σπάνιες περιπτώσεις …και εννοώ εμάς και στα δάχτυλα ακόμα μερικούς ανθρώπους σε όλο τον πλανήτη!!

Δεν θα συνεχίσω να εξηγήσω τι θίασος υπάρχει κάθε μέρα για το τι θα πιστέψεις ..τα έχω πει ..δουλειά σου είναι να ψαχτείς!

Πάρε άωρα σε αντίθεση με εμάς που τα τρολ σχίζουν τα ιμάτια τους όταν ακούνε για θυσίες ..πάρε τους Αμερικάνους που πλέον κολυμπάνε στα νερά του μαυροψυχη ελεύθερα ..τι λενε χαλαρα σε συζητηση στις ειδησεις!!!…

image

http://katohika.gr/stranger-voice/auta-pou-ta-trolakia-stin-ellada-prospathoun-na-svisoun-san-pliroforia-stin-ameriki-ta-lene-eleuthera-stis-eidiseis/