Η γατα Ιμαλαιων-μάρτυρας της συνάντησης Τσίπρα-Ψυχάρη, αποκλειστικά ..

wpid-wp-1457183446554.jpeg

image

Σάλο έχουν προκαλέσει οι αποκαλύψεις του υπόδικου Ψυχάρη για τις συναντήσεις που είχε με τον Αλέξη Τσίπρα πριν γίνει ο τελευταίος πρωθυπουργός, συναντήσεις που  δυστυχώς για τους οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαίωσε το Μέγαρο Μαξίμου…..
Στην τέταρτη συνάντηση οι 2 άντρες ήταν μόνοι τους, και με μόνη μάρτυρα μία γάτα Ιμαλαίων ιδιοκτησίας στενής συνργατίδας του Αλέξη Τσίπρα. Αυτή η γάτα ήταν ο μόνος μάρτυρας για το τι πραγματικά ελέχθη μεταξύ Πρωθυπουργού και Ψυχάρη, και αυτή την γάτα απαγάγαμε για λίγη ώρα με σκοπό να μάθουμε και να μάθετε τι ειπώθηκε!

Α.Α.: Κυρία Γάτα των Ιμαλαίων ευχαριστούμε για την συνέντευξη καταρχάς.

Γ.Ι.: Ήταν υποχρέωση μου να μιλήσω κύριοι του ιστολογίου, και αφού μου εξασφαλίσατε ως δωρεά το pedigree όλης της χρονιάς.

Α.Α.: Για πείτε μας κυρία Γάτα, ποιες ήταν οι συνθήκες της συνάντησης Τσίπρα-Ψυχάρη τότε. Πως ήταν το κλίμα;;

Γ.Ι.: Φιλικό ήταν το κλίμα. Ο Ψυχάρης έγλυφε τον Αλέξη λέγοντας του ότι θα γίνει πρωθυπουργός πολύ σύντομα και ο Τσίπρας του έλεγε ότι δεν πιστεύει καμία είδηση που διαβάζει ή ακούει αν δεν την επιβεβαιώσει το Βήμα, τα Νέα, ή το Mega. Τόσο θερμό κλίμα που φοβήθηκα και στενές επαφές τρίτου τύπου μεταξύ των δύο αντρών και εγώ έχω ένα επίπεδο….Τελικά ο Τσίπρας απλά του έφτιαξε έναν espresso με εμφανή αγωνία αν ο Ψυχάρης θα τον έπινε με ευχαρίστηση. Τελικά όλα καλά!

Α.Α.: Το Μέγαρο Μαξίμου ισχυρίζεται ότι στην συγκεκριμένη συνάντηση ο Ψυχάρης ζήτησε ευθέως από τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να του διαγράψει τα δάνεια από τις τράπεζες που είχε πάρει ο ΔΟΛ και να παρέμβει ώστε να πάρει το Mega μόνος του. Ισχύουν;;

Γ.Ι.: Βέβαια. Αν και είχα πεταχτεί εκείνη την ώρα στο χώμα για κατούρημα, αυτά του έλεγε. Θυμάμαι να του λέει ότι τα δάνεια δεν βγαίνουν με τίποτα και δεν γίνεται να ζητάνε οι τράπεζες τα λεφτά τους πίσω που αν δεν ήταν ο ΔΟΛ τα χάπατα, οι Έλληνες δεν θα πειθόντουσαν να μπουν στα Μνημόνια για να σωθούν οι τράπεζες. «Αχαριστία βρε φίλε», κατέληξε ο Ψυχάρης!

Α.Α. : Και τι απάντησε ο Αλέξης Τσίπρας;

Γ.Ι.: «Μώρε ένα δίκιο το έχεις» είπε…..»Αν δεν ήσουν εσύ και ο Μπάμπης από το ΣΚΑΙ θα είχα κερδίσει τις εκλογές το 2012 και θα είχα κάνει σοσιαλισμό με τις παπαριές που λέγαμε τότε»….Και συμπλήρωσε..»Βέβαια δεν μπορούν να γίνουν όλα γρήγορα για να μην μας πάρουν με τις πέτρες, κάνε με πρωθυπουργό και όλα θα φτιάξουν»

Α.Α.: Και;;

Γ.Ι.: Ο Ψυχάρης έδειξε να πηγαίνει με τα νερά του. Του είπε ότι μόλις γίνει πρωθυπουργός αυτό που πρέπει να γίνει γρήγορα είναι να πετάξουν από το Mega Βαρδινογιάννη και Μπόμπολα. Αυτοί είναι δεξιοί του είπε……Θα σε ρίξουν με την πρώτη ευκαιρία. «Είμαι κατά βάθος Αριστερός» τελείωσε ο Ψυχάρης.

Α.Α.: Και ο Τσίπρας τι είπε;;

Γ.Ι.: Του είπε ότι για τον Μπόμπολα δεν έχει πρόβλημα, αλλά ο Βαρδινογιάννης έχει ολόκληρο στρατό. Το θέμα είναι να πάρω την εξουσία και να μην έχω ισχυρούς αντιπάλους, είπε εν συντομία ο Τσίπρας. Και εκεί ο Ψυχάρης του απάντησε ότι μεγαλύτερος αντίπαλος του δεν είναι κανείς άλλος παρά η εσοκομματική του αντιπολίτευση που νομίζει ότι θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ σοσιαλισμό…..»Με αυτούς τους τρελούς τι θα κάνεις, Αλέξη»;;;

Α.Α.: Να υποθέσω ότι τότε ο Τσίπρας εκνευρίστηκε και υπερασπίστηκε τους συντρόφους του;;

Γ.Ι.: χα,χα,.νιαου,, νιαου, γρ,γρ…….Τελικά δεν είστε κύριοι κάποιο σοβαρό ιστολογίο. Ο Αλέξης Τσίπρας αντίθετα τον διαβεβαίωσε ότι θα φέρει το Τρίτο Μνημόνιο και Λαφαζάνηδες, Γλέζοι, Κωνσταντοπούλου, κτλ θα πάρουν τον μπούλο…. Εκεί ο Ψυχάρης ανακουφίστηκε και πριν περάσουν στην κουβέντα για πιπίνια,  ζήτησε από τον Τσίπρα να του φτιάξει και έναν Irish Coffee!

ελπίζω να μην βρεθεί αναγνώστης μας, που θα πιστέψει ότι μιλάμε με γάτες….

image

http://feedproxy.google.com/~r/blogspot/oxafies/~3/O0htFbedTEQ/blog-post_485.html