Πάμε να φύγουμε απο δω, και μην ρωτάς που πάμε!

wpid-wp-1457357714534.jpeg

image

Και δόξα τω Θεώ, να λέμε! Που τούτη την φορά ο κ. Τσίπρας δεν….διαπραγματεύθηκε με τους εταίρους μας για το προσφυγικό! Γιατί, αν είχε επιχειρήσει κάποια από τις διαβόητες “περήφανες, αγωνιστικές, αριστερές” διαπραγματεύσεις του, το αποτέλεσμα θα ήταν να… γεμίσει εντελώς η Ελλάδα από πρόσφυγες και μετανάστες, και εμείς οι ιθαγενείς, να υποχρεωθούμε να πάμε σ” άλλη γη και σ” άλλα μέρη!

Μα, τούτοι δω, δεν είναι μονάχα ανίκανοι ιδεοληπτικοί και θεομπαίχτες- είναι σκέτη καταστροφή! Μ” ότι καταπιάνονται για να δώσουν “λύση”, η λύση που τελικά πετυχαίνουν είναι χειρότερη κι” από το πρόβλημα! Θα έσκιζαν ντάλα μεσημέρι τα μνημόνια, υπέγραψαν τρίτο και χειρότερο. Θα διέγραφαν μονομερώς το χρέος, το αύξησαν κατά… 80 δισ- τα οποία, μάλιστα, ούτε καν εισπράττουν, γιατί σέρνουν την έρμη αξιολόγηση που έπρεπε να έχει ολοκληρωθεί από τον  περασμένο Οκτώβριο από σήμερα στο αύριο! Θα εξυγίαιναν την δημόσια διοίκηση και θα έβαζαν τέρμα στα ρουσφέτια, κι” έχουν γεμίσει από το Μαξίμου μέχρι τον τελευταίο οργανισμό με τους συγγενείς, τις γκόμενες, τους γκόμενους, κάτι απίστευτους και τυχάρπαστους “συντρόφους” τους!  Θα έδιναν την…13 σύνταξη, και προχωρούν στο κόψιμο και της…9ης! Θα πήγαιναν τον κατώτερο μισθό στα 1.100 ευρώ, και τώρα… πανηγυρίζουν για την “αντίστασή” τους στους δανειστές να μην πέσει κάτω από τα 380!

Αρνιόντουσαν μαχητικά να δεχθούν την FRONTEXνα συμμετέχει ενεργά στην φύλαξη των θαλασσίων συνόρων μας, και… έφεραν το ΝΑΤΟ επιδιαιτητή και κουμανταδόρο στο Αιγαίο, για να εξυπηρετεί τα… τουρκικά σχέδια και συμφέροντα. Η Τασία που… καλωσόριζε τους προσφυγομετανάστες και πανηγύριζε την κατάργηση της Αμυγδαλέζας για να μπορούν να… “λιάζονται στον ήλιο!” και μετά “απλώς να εξαφανίζονται”, τώρα που στήνονται στρατόπεδα κράτησης (και μόνιμης παραμονής…) γι” αυτούς του ανθρώπους, αντί να εξαφανισθεί από προσώπου γης,  βγαίνει και δηλώνει αυτάρεσκα πως… “πολύ καλά κάναμε τότε που ανοίξαμε τα κάγκελα…”!

Ο κ. Τσίπρας, που πριν μόλις λίγους μήνες επαιρόταν ότι “αρνήθηκε τελεσίδικα την προσωρινή παραμονή στην Ελλάδα 50.000 προσφύγων…”, σήμερα θεωρεί “ατού” στο αλισβερίσι που βρίσκεται με τους δανειστές μας για να πετύχει πιο “χαλαρή” αξιολόγηση, την αποδοχή εκ μέρους της χώρας μας να “φιλοξενηθούν”… τουλάχιστον για 3 χρόνια και βάλε, μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ξένοι (μην ακούτε τα περί 150.000, και σ” αυτό ξετσίπωτα ψέμματα λένε!) και να μας “βοηθήσουν” οι Ευρωπαίοι με μερικές εκατοντάδες εκατομμύρια για την αξιοπρεπή και ανθρώπινη διαβίωσή τους! Την ώρα που στερούνται όχι αξιοπρεπούς, αλλά στοιχειώδους διαβίωσης εκατομμύρια Έλληνες νεόπτωχοι…

Αλλά, ας μην ανησυχούμε: ο ανεκδιήγητος Ξυδάκης (κάποια υπουργική καρέκλα λέει στο υπουργείο Εξωτερικών…), μας λέει ότι το προσφυγικό είναι “για το καλό μας” για να… αντιμετωπίσουμε το δημογραφικό πρόβλημα -κάτι σαν “ μπουρδουκλωθείτε γιατί χανόμαστε!”-, και ο… νηφάλιος Δρίτσας αποφαίνεται ότι το προσφυγικό θα λυθεί μόνο όταν η Συρία γίνει όπως πρώτα!

Η υποκρίτρια και συμφεροντολόγα ΕΕ, μεθόδευε εδώ και πολύ καιρό την μετατροπή της Ελλάδας σ” ένα απέραντο hotspot,  και το κλείσιμο των βόρειων συνόρων μας. Και χθες το έκανε και επίσημα πράξη, δίνοντας μάλιστα ουσιαστικά και άφεση αμαρτιών στην Αυστρία, Ουγγαρία, Σλοβενία και Κροατία για την αντιευρωπαϊκή στάση τους για την οποία, υποτίθεται, ότι… κινδύνευσαν και οι Γερμανό-αυστριακές σχέσεις! Ένα παιγνίδι με προεπιλεγμένο θύμα την Ελλάδα. Τα συμφέροντα της οποίας δυστυχώς έχει αναλάβει να “προασπίζει” ο Τσίπρας. Ο οποίος, ενώ ήξερε τι μαγειρεύεται και είχε ήδη δώσει την συγκατάθεσή του σ” αντάλλαγμα να τον κρατήσουν λίγο ακόμη στην εξουσία, μέχρι και πριν λίγα 24ωρα διαβεβαίωνε τον λαό ότι ετοιμάζεται να τα πει “έξω από τα δόντια…” στην Ευρώπη! Ο απερίγραπτος, ο ουτιδανός…

image

http://www.crashonline.gr/