Υπουργός ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ τον Τσίπρα (ALERT): Έρχονται ΘΕΡΜΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ στα Σύνορα

wpid-wp-1457268602684.jpeg

ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ… ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ…
Ακόμα και θερμά επεισόδια με τις γειτονικές χώρες φοβάται η Αθήνα με αφορμή το προσφυγικό-μεταναστευτικό, ενώ σίγουρη θεωρείται και η περιπλοκή στις διπλωματικές σχέσεις με σειρά άλλων κρατών, ακόμα και μελών, στην ΕΕ.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, οι μετανάστες στην Ειδομένη είναι περισσότεροι από 14.000 και αποτελούν βόμβα έτομη να εκραγεί ανά πάσα στιγμή, ενώ έντονη είναι η κινητικότητα του τουρκικού προξενείου στη Θράκη, με τις κινήσεις της Άγκυρας στο Αιγαίο να αποτελούν ακόμα τον «άγνωστο Χ» ως προς τις εξελίξεις. Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της Real News, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας φέρεται να ενημέρωσε τον Αλέξη Τσίπρα για τους κινδύνους που απορρέουν από την Ειδομένη, κυρίως έπειται από ενδεχόμενη κακή απόφαση της αυριανής Συνόδου Κορυφής.

Οι μετανάστες εαν δεν επικρατήσουν οι ψυχραιμότερες απόψεις και δεν μετακινηθούν προς κοντινά hot spots, εκτιμάται ότι θα επιλέξουν επιθετικές μορφές προκειμένου να περάσουν τα σύνορα με τα Σκόπια, που σε μια τέτοια περίπτωση θα αντιδράσουν δυναμικά.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, πληροφορίες επιμένουν πως το καλοκαίρι, οπότε το πρόβλημα ήταν σαφώς μικρότερο, παρά λίγο να υπάρξει ελληνοσκοπιανή σύρραξη, καθώς πολιτικοφύλακες της πΓΔΜ παραβίασαν τα σύνορα, με αποτέλεσμα την άμεση αντίδραση της Αθήνας.

image

https://hellasforce.com/2016/03/06/