Eδωσε συνέντευξη στο Πρώτο Θέμα μέσα από το Μέγαρο Μαξίμου!

wpid-wp-1457208127911.jpeg

στήριξα από την πρώτη στιγμή τον ηρωϊκό Μπάμπη τον Φλού, Νίκο Καρανίκα, προσωπικό φίλο του Αλέξη Τσίπρα που διορίστηκε στο Μέγαρο Μαξίμου. Ο Νίκος δεν είναι χειρότερος από κάτι σούργελα που είχαν διορίσει όλοι σχεδόν οι υπόλοιποι πρωθυπουργοί της μεταπολίτευσης.

Το να κάθεται όμως ο Μπάμπης, ο Φλου ο Καρανίκας και να δίνει συνέντευξη στο Πρώτο Θέμα σε ώρα δουλειάς κι ενώ το πρωθυπουργικό γραφείο έχει ανάγκη τις συμβουλές του ανά πάσα στιγμή είναι λάθος. Τον Νίκο δεν τον διορίσαμε στο Μαξίμου να κάθεται να δίνει συνεντεύξεις ενώ έχουν αρπάξει φωτιά τα πατζάκια μας. Πως είναι δυνατόν ρε Νικόλα από τις κόκκινες γραμμές του Μεγάρου Μαξίμου να κάθεσαι να συνομιλείς με δημοσιογράφο για την Ελένη Μενεγάκη και πως πηδάνε οι αριστεροί; Γι΄ αυτό σε στείλαμε ρε μπαγάσα στο Μαξίμου; Για να γίνεις εύκολη λεία των δημοσιογράφων; Τι διάολο αντιρρησίας συνείδησης είσαι από την στιγμή που κάθεσαι και μιλάς με τα συστημικά ΜΜΕ για τις παύλες που σου προξενεί η Ελένη Μενεγάκη (γαμώ τα επαναστατικά σου γούστα σύντροφε Νικολάϊ) και την λαϊκή σου καταγωγή.

Νικόλα νομίζω ότι εδώ τελειώνει το όνειρο του Μαξίμου φίλε μου…Πολύ γρήγορα θα επιστρέψεις στην πραγματικότητα του Μπάμπη-όλα είναι φλου-του Φλου…

image

http://kourdistoportocali.com/news-desk/kp-272/