Λύγισε και ο Γιώργος ο Κουρής που βλέπει τους ξένους να αρπάζουν τις περιουσίες των Ελλήνων

wpid-wp-1469340628268.jpeg

Ο Γιώργης ο Κουρής που χρόνια τώρα αφουγκράζεται το σφυγμό του λαού, λύγισε κι αυτός με την σειρά του.Βλέπει το τσουνάμι που έρχεται, την αρπαγή της περιουσίας των Ελλήνων μπιρ-παρά και με απανωτά άρθρα στην Kontranews προσπαθεί να αφυπνίσει την κυβέρνηση. Ο Γιώργος Κουρής που στήριξε με χίλια τον Τσίπρα βλέπει τον όλεθρο που πλησιάζει και βάζει τις φωνές: Aρπάζουν τις ελληνικές τράπεζες οι δανειστές για να φάνε τις περιουσίες των Ελλήνων


Eκκληση στον Πρωθυπουργό

Αλέξη δεν πρέπει να επιτρέψεις ούτε σε έναν ξένο, υπάλληλο της Μέρκελ, να αναλάβει τη διοίκηση ελληνικής τράπεζας, γιατί οι ξένοι θα έρθουν όχι για να φτιάξουν τις τράπεζές, αλλά για να μας τα πάρουν όλα.

ΑΥΤΕΣ τις μέρες οι ξένοι, τα αφεντικά μας, οι… προστάτες μας, που είναι πολύ χειρότεροι από τους «προστάτες» που κυκλοφορούν στην… Συγγρού κι αρπάζουν τα λεφτά που παίρνουν τα «κορίτσια» που πουλάνε το σώμα τους για μερικά ευρώ, ΠΙΕΖΟΥΝ ΑΣΦΥΚΤΙΚΑ τον Αλέξη να αλλάξει ΟΛΟΥΣ τους διοικητές των Ελληνικών Τραπεζών, για να βάλουν ξένους εγκάθετους της Μέρκελ και του Σόιμπλε, με στόχο να χειριστούν τα «κόκκινα» δάνεια και για να αρπάξουν 350 μεγάλες επιχειρήσεις και 500.000 σπίτια Ελλήνων πολιτών…

ΞΕΡΟΥΜΕ καλλίτερα από οποιονδήποτε άλλο ότι ΟΛΟΙ σχεδόν οι τραπεζίτες των τελευταίων 70 χρόνων, φέρουν τεράστια ευθύνη για τα προβλήματα της χώρας. Κάποιοι μάλιστα έχουν εγκληματήσει σε βάρος της οικονομικής μας ανάπτυξης. Γιατί δεν έδωσαν ποτέ στην καριέρα τους, κυρίως αυτοί που διοικούσαν τις κρατικές τράπεζες, ούτε ένα μεγάλο δάνειο, χωρίς προηγουμένως να ρωτήσουν τον Υπουργό Συντονισμού της Κυβέρνησης, που βρισκόταν στην εξουσία.

ΞΕΡΟΥΜΕ επίσης ότι τα περισσότερα των μεγάλων δανείων, που δεν έχουν ποτέ εξοφληθεί και ούτε ποτέ θα εξοφληθούν, έχουν χαθεί επειδή οι τράπεζες τα έδιναν κατόπιν εντολών βουλευτών, υπουργών και Πρωθυπουργών, σε άχρηστους και ανίκανους φίλους τους, οπαδούς και στελέχη των κομμάτων τους.

ΟΛΑ αυτά τα ξέρουμε γιατί τα έχουμε «ζήσει»… από κοντά. Τα έχουμε δει με τα μάτια μας και τα έχουμε ΠΛΗΡΩΣΕΙ…

Το συγκρότημά μας π.χ. θα ήταν πολύ μεγαλύτερο και θα μπορούσε να είχε ΕΠΕΚΤΑΘΕΙ και σε πολλές χώρες τις Ευρώπης, γεγονός που θα βοηθούσε τη χώρα μας σε διεθνές επίπεδο. Επίσης στην προβολή των εθνικών μας θεμάτων και στην αύξηση του τουρισμού μας, αλλά εμείς είμαστε σχεδόν πάντοτε ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΟΙ και από διαφήμιση και από δάνεια. Τα «έτρωγαν» όλα οι μεγαλοκαρχαρίες για να στηρίζουν φαύλες κυβερνήσεις και κλέφτες πολιτικούς.

ΚΑΠΟΙΑ στιγμή θα σας αποκαλύψουμε 1 – 2 σχέδια που είχαμε ετοιμάσει και είχανε ενημερώσει λεπτομερώς και τους αρμόδιους υπουργούς και τους τότε Πρωθυπουργούς, μέσω των οποίων ήταν, εκείνη την εποχή δυο τρεις μεγάλες ευκαιρίες για να βρεθεί η χώρα μας στο διεθνή χώρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, με ελάχιστα μάλιστα χρήματα.

ΑΛΛΑ οι… καραγκιόζηδες που έπαιρναν τις αποφάσεις, δεν κατάλαβαν ΤΙΠΟΤΕ… Το ’χανε ρίξει όλοι στα ψέματα και στους διορισμούς για να εξαπατούν τους αφελείς να τους ψηφίζουν, να αρπάζουν το δημόσιο χρήμα και να ξεπουλάνε τα εθνικά μας θέματα. ΠΟΥ να βρουν καιρό για να σκεφτούν ότι, το συμφέρον του λαού και της πατρίδας μας επέβαλε να’χαμε μπει, σαν τους Εβραίους, στα διεθνή ΜΜΕ.

ΤΑ περισσότερα των μεγάλων δανείων, που έχουν χορηγηθεί στην Ελλάδα από Ελληνικές Τράπεζες, ήταν ΧΑΡΙΣΤΙΚΑ και δόθηκαν με εντολή των πολιτικών. Επομένως για τα «κόκκινα δάνεια» η ευθύνη των πολιτικών είναι πολύ μεγαλύτερη απ’ αυτήν των τραπεζιτών.

Εντούτοις υπήρξαν και ΣΟΒΑΡΟΙ τραπεζίτες, που παρά τις πιέσεις που δέχονταν, τα κατάφεραν και έφτιαξαν σωστές και μεγάλες τράπεζες. Ο Στρατής Ανδρεάδης παλαιότερα και οι Γιάννης Κωστόπουλος και Μιχάλης Σάλλας τα τελευταία χρόνια, αποτέλεσαν φωτεινά παραδείγματα δημιουργίας.

ΕΚΕΙΝΟ πάντως που δεν καταλάβαμε ποτέ είναι ΠΩΣ είναι δυνατόν έξυπνοι και πετυχημένοι τραπεζίτες να κάθονται και να εκτελούν εντολές άχρηστων, ανίκανων και κλεφτών πολιτικών και δεν κατέβαλλαν καμία προσπάθεια να απαλλαγεί η χώρα από δαύτους.

ΚΑΙ υπήρξαν εποχές που με τη δύναμη που είχαν οι τραπεζίτες και με τα τεράστια ποσά που διαχειρίζονταν αυτό ήταν πολύ εύκολο να αλλάξουν το φαύλο πολιτικό σκηνικό της χώρας.

Εν πάση περιπτώσει, εμείς που ΔΕΝ ΕΥΝΟΗΘΗΚΑΜΕ από το τραπεζικό σύστημα, γιατί αν είχαμε λίγο βοηθηθεί, το ένα εκατοστό από τη βοήθεια που έδιναν σε πολλά λαμόγια που βρίσκονται ή πέρασαν από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΝΑΜΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ.

ΣΗΜΕΡΑ, για άλλη μια φορά ΖΗΤΑΜΕ από τον Πρωθυπουργό ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΚΥΨΕΙ στις ορέξεις των ξένων, που θέλουν να βγάλουν από όλες τις τράπεζες του Έλληνες Διοικητές και να βάλουν ξένους εκπροσώπους των κατακτητών μας, που μεταξύ των άλλων γέμισαν τη χώρα με δυστυχία και οδήγησαν στην αυτοκτονία 7.000 συμπατριώτες μας.

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ, αγαπητέ κ. Πρόεδρε.

ΠΡΟΣΕΞΕ Αλέξη, σου επαναλαμβάνουμε, ότι οι ξένοι τραπεζίτες που θέλουν να έρθουν εδώ για να βοηθήσουν δήθεν την ανάπτυξη της οικονομίας μας, θα έρθουν για να πάρουν τις περιουσίες που έχουμε φτιάξει εμείς, οι πατεράδες και οι παππούδες μας.

Αυτό όμως το πράγμα ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ Έλληνας να συμβεί…

Κοίταξε, Αλέξη, μήπως το θλιβερό γεγονός του Κυριάκου Μαμιδάκη επαναλαμβάνεται κάθε μέρα, 5-6 φορές ή μήπως αν τολμήσει κάποια τράπεζα να πάρει τα σπίτια των φτωχών, εκτός από το γενικό ξεσηκωμό της γειτονιάς μπορεί να έχουμε «πηδήματα» από τα μπαλκόνια ή ακόμα και … ΤΟΥΦΕΚΙΕΣ.

Η χώρα δεν αντέχει άλλες περιπέτειες και πολύ περισσότερο δεν αντέχει ένα δεύτερο ΕΜΦΥΛΙΟ!!!

ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ, ΛΟΙΠΟΝ, ΞΕΝΟΣ δεν θα πρέπει να γίνει διοικητής στις Ελληνικές Τράπεζες και άσε τους Ευρωπαίους ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥΣ.

Τώρα αυτοί μας έχουν ανάγκη και ελπίζουμε να μην χρειαστεί να τους το αποδείξουμε.

Είδες που όταν ανακοίνωσε η Αγγλία την διενέργεια δημοψηφίσματος, για να ξεφορτωθεί τους Γερμανούς, όλο το κατεστημένο της Ευρώπης χάλασε τον κόσμο ότι οι Άγγλοι θα ψηφίσουν υπέρ της παραμονής τους στην Ευρωπαϊκή Ένωση και ότι στην αντίθετη περίπτωση θα καταστραφούν;

Είδες Πρόεδρε ότι τελικά ΈΦΥΓΑΝ οι Άγγλοι και δεν άνοιξε ρουθούνι! Μια χαρά πάνε και σε λίγο θα κάνουν κουμάντο σε όλη την Ευρώπη!

ΞΕΡΕΙΣ, φίλε Πρωθυπουργέ, τι ήθελε να κάνει ο Τσώρτσιλ μετά την συντριβή του Αξονα; Ήθελε να ΣΚΟΡΠΙΣΕΙ τους Γερμανούς λίγους, λίγους σε όλη την Ευρώπη, για να μην ξανακινδυνεύσει η ανθρωπότητα από νέα βαρβαρότητα.

Είμαστε οι καλλίτεροι, θα τα καταφέρουμε! Η ακίνητη περιουσία των Ελλήνων είναι μεγαλύτερη από την ακίνητη περιουσία της Γαλλίας και της Γερμανίας μαζί…

ΟΛΗ αυτή τη ΔΥΣΤΥΧΙΑ, που περνάει ο Ελληνικός λαός, τα τελευταία εφτά χρόνια, είναι ΣΤΗΜΕΝΗ από τους ξένους, με τη βοήθεια και κάποιων δικών μας ξενόδουλων και πουλημένων πολιτικών…

ΕΒΛΕΠΑΝ οι ξένοι, ότι χάρις, στον ευλογημένο τόπο που ζούμε, με το εκπληκτικό κλίμα, τις θαυμάσιες ακρογιαλιές μας, τις καταγάλανες θάλασσές μας, την εργατικότητά μας, το μυαλό μας και την πίστη μας για πρόοδο και ευημερία, ζούσαμε καλλίτερα και από τους Αμερικάνους και τους Ευρωπαίους και από τη ΖΗΛΕΙΑ τους, αποφάσισαν να μας ΛΗΣΤΕΨΟΥΝ και να μας ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ.

ΣΤΗΝ ουσία οι ξένοι μας βλέπουν σαν μια παλιά αποικία τους, σαν τους μαύρους και τους κίτρινους, της Ασίας και της Αφρικής που πάνω από 200 χρόνια τους έπιναν το αίμα και καταλήστευαν το βιός τους, την παραγωγή τους και τα ιερά κειμήλιά τους.

ΕΒΛΕΠΑΝ οι ξένοι ότι αυτοί κάθονται σε σπίτια – ΟΛΑ ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΑ στις τράπεζες – που σε μέγεθος, κατασκευή και εμφάνιση είναι 2-3 φορές ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ από τα δικά μας, τα οποία μάλιστα κατά 90% εμείς τα έχουμε ΞΕΧΡΕΩΤΑ. Γιατί όλοι οι Έλληνες, όταν φτιάχνουμε ένα σπίτι, θέλουμε να το φτιάξουμε με δικά μας λεφτά και όχι με δανεικά!..

ΟΥΤΕ οι πατεράδες μας, ούτε οι παππούδες μας, ούτε εμείς δεν κτίσαμε ποτέ σπίτι, με δανεικά! Δουλέψαμε σκληρά στην ξενιτιά, 15-16 ώρες την ημέρα και φτιάξαμε ΟΛΟΙ 1-2 δικά μας σπίτια – ανάκτορα, χωρίς δάνεια. Και φτιάξαμε επίσης σπίτια και για τις ανύπαντρες αδελφές μας για να τις προικίσουμε και ανασκευάσαμε και τα σπίτια των γονιών μας, γιατί εκεί που γεννηθήκαμε τα σπίτια μας τα θέλαμε να είναι ΑΨΟΓΑ…

ΤΑ λίγα σπίτια, μόνο, γύρω στο 8% που έχουν πάρει δάνειο και τώρα έχουν μπει στις «κόκκινες λίστες» είναι δάνεια που τα πήραν κάποιοι λίγοι από τους συμπατριώτες μας, ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΙΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, «πάρε ένα δάνειο για να μεγαλώσεις το σπίτι που έχεις», μας έλεγαν οι τραπεζίτες και έτσι παγίδεψαν αρκετούς συμπολίτες μας.

ΓΙΑΤΙ όταν το 90 με 95% των Ευρωπαίων και των Αμερικανών έχουν φτιάξει τα… παλιόσπιτά τους – τα περισσότερα είναι φτιαγμένα με ξύλα και λαμαρίνες και γι΄ αυτό τους τα «παίρνουν» τόσο εύκολα οι… ανεμοστρόβιλοι(!) – με ΔΑΝΕΙΑ και πληρώνουν στις τράπεζες δόσεις, σε όλη τους τη ζωή, εμείς εδώ στην Ελλάδα είναι «χρεωμένα» μόνο τα 8% από τα ΔΕΚΑ εκατομμύρια σπίτια και βίλες που έχουμε φτιάξει, δείχνει ότι εμείς οι Έλληνες είμαστε σε πολύ καλλίτερη οικονομική κατάσταση, από όλες τις χώρες του κόσμου!..

ΤΟΣΟ μεγάλη ακίνητη περιουσία, ιδιωτική και δημόσια, δεν έχει κανένας άλλος λαός στον κόσμο.

ΚΑΝΕΝΑΣ δε από τους… χαραμοφάηδες Έλληνες οικονομολόγους και πολιτικούς δεν έχει αναδείξει αυτό το θέμα. Ότι δηλαδή εμείς οι Έλληνες, γύρω στα 3-4 εκατομμύρια οικογένειες, έχουμε ΔΕΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ σπίτια, ΕΚΤΟΣ βέβαια από τα εκατομμύρια σπίτια, βίλες και ανάκτορα που έχουν φτιάξει οι συμπατριώτες μας που ζουν και προκόβουν, αλλά εξακολουθούν να είναι Έλληνες, στις 5 Ηπείρους και κυρίως στην Αμερική.

ΚΑΙ εκτός από τα σπίτια – ανάκτορα, όλα ξεχρέωτα, που έχουμε φτιάξει σε ανατολή και δύση, έχουμε και τους κήπους, τα μποστάνια, τα χωράφια, τις ακρογιαλιές και τις καταγάλανες θάλασσές μας, γεγονός που σημαίνει ότι η ακίνητη και ξεχρέωτη περιουσία των Ελλήνων είναι μεγαλύτερη σε αξία από την ακίνητη περιουσία της Γαλλίας και της Γερμανίας μαζί…

ΚΑΙ ύστερα οι απατεώνες τοκογλύφοι δανειστές μας, που ΠΑΓΙΔΕΨΑΝ τις παλιές καραβάνες τους πολιτικούς μας, δίνοντάς τους δανεικά, εκατό και χρεώνοντάς τους χίλια, επίτηδες για να μας φάνε τις περιουσίες, τον κόπο και το μόχθο 3-4 γενεών, μας λένε… τεμπέληδες, ακαμάτηδες και φοροφυγάδες!..

ΠΟΥ θα πάει όμως το πράγμα, όπου νάναι θα γυρίσει… Δεν μπορεί, υπάρχει Θεός και βλέπει το ΑΔΙΚΟ!..

ΚΑΙ αν δεν υπάρχει θα τον… φτιάξουμε εμείς! Πάντοτε οι Έλληνες είχαν ή έφτιαχναν Θεούς που… έριχναν πύρινες φλόγες και έκαιγαν τους εχθρούς του Ελληνισμού…