ΕΙΜΑΙ ΑΦΡΑΓΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΗ

diamantopoulou-630x400

Σε μια απελπιστική κατάσταση βρέθηκε η Άννα Διαμαντοπούλου στο Βερολίνο.

Η πρώην υπουργός έχασε μέσα στο Μετρό την τσάντα της με αποτέλεσμα να μείνει χωρίς χρήματα, χωριά χαρτιά και χωρίς γυαλιά μόνη και έρημη.

Ευτυχώς για αυτές τις περιπτώσεις υπάρχει πάντα το προσωπικό της Ελληνικής Πρεσβείας να βοηθήσει όχι μόνο την Άννα Διαμαντοπούλου αλλά τον κάθε Έλληνα πολίτη.

Η πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ αποκάλυψε μόνη της την περιπέτειά της με την ακόλουθη ανάρτηση στο Facebook:

Είμαι για τρεις μέρες καλεσμένη στην Ευρωπαϊκή Ακαδημία του Βερολίνου. Χθες το απόγευμα στο Μέτρο από το αεροδρόμιο στην πόλη έχασα την τσάντα μου… όσοι το ζήσανε ξέρουν το αίσθημα… χωρίς χαρτιά χωρίς ένα ευρώ χωρίς γυαλιά μέσα σε ένα βαγόνι με όλες τις φυλές του πλανήτη γύρω σου… Θέλω να ευχαριστήσω το Γιάννη Ξύδα από το Ελληνικό προξενείο που έφτασε επί τόπου με τόση ευγένεια και προθυμία και με έβγαλε από το αδιέξοδο. Κατάλαβα δε πως αυτό είναι πια μέρος της ζωής του αφού πολύ συχνά αντιμετωπίζει παρόμοια περιστατικά. Αυτή η συμπεριφορά του δημοσίου λειτουργού που δεν κοιτά ωράριο που δεν εκδικείται για όσα ο ίδιος περνά που δίνει πρόθυμα και ανθρώπινα τη βοήθειά του ..μας δίνει Ελπίδα. Γιάννη σ ευχαριστώ πολύ… όπως βεβαίως και τον Πρέσβυ κ. Δασκαρόλη για το άμεσο ενδιαφέρον του. Και βέβαια… Αθηνά Πανούτσου άμεση παρέμβαση και στη Γερμανία.

diamantopoulou

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγη