Ιδρύουν ροκ συγκρότημα για τα χρέη του MEGA!

wpid-wp-1471802541599.jpeg

Σχέδιο-σχεδία έχει βάλει μπροστά το Μέγαρο Μαξίμου για να βρεθούν λεφτά ώστε να ξεχρεώσουν τα θαλασσοδάνειά τους οι εκδοτικές επιχειρήσεις Μπόμπολα-Ψυχάρη καθώς και το Mega.

Πάνω από 650.000.000 εκατομμύρια ευρώ είναι αυτά τα δάνεια που ποτέ δεν πρόκειται να αποπληρωθούν από την στιγμή που η κυβέρνηση έδωσε την δυνατότητα να μπει λουκέτο στο κανάλι και τα χρέη να περάσουν στις πλάτες των φορολογουμένων.

Με μια κίνηση ανθρωπιάς οι Ευκλείδης Τσακαλώτος, Θοδωρής Μιχόπουλος, Γιώργος Χουλιαράκης και Πάνος Σκουρλέτης προχωρούν στην ίδρυση ροκ συγκροτήματος με τους ίδιους σε ρόλο σκαθαριών. Θα είναι οι αντικαταστάτες των Τζον Λένον, Πολ Μακάρτνεϊ, Τζωρτζ Χάρισον και Ρίνγκο Σταρ.

Το ελληνικό ροκ συγκρότημα των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ φιλοδοξεί να ξεπεράσει σε έσοδα από πωλήσεις δίσκων και χορηγίες τους θρύλους της αγγλικής ροκ που άλλαξαν την παγκόσμια μουσική σκηνή.

Ο λόγος που δημιουργείται το συγκρότημα είναι για να βρεθούν τα 650 εκατομμύρια που χρωστάνε οι μηντιακές επιχειρήσεις Μπόμπολα-Ψυχάρη καθώς και το Mega ώστε να μην χρειασθεί να τα πληρώσουν οι Ελληνες φορολογούμενοι μέσα από νέο μνημόνιο!

-Θα γίνουμε πιο εμπορικοί από τους Beatles…

είπε στο “Κουρδιστό Πορτοκάλι” ο Θοδωρής Μιχόπουλος, ο οποίος έχει συνειδητοποιήσει πως η “μαγκιά” του ΣΥΡΙΖΑ να κλείσει το Mega και να προκηρύξει διαγωνισμό για τηλεοπτικές άδειες ξαλαφρώνει τον Μπόμπολα από εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ δανεικά!

Αυτός είναι ο υπέροχος κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ…


Πηγή