Mε τρίκυκλο ο Κρέτσος επιστρέφει τα 85.000.000 εκατ. ευρώ στους υπερθεματιστές!

wpid-wp-1477516885564.jpeg

Επιτέλους η Τέλεια Καταιγίδα που την προανήγγειλε άλλωστε η Ιωάννα Μάνδρου. Υπάρχουν λοιπόν δικαστές στο Βερολίνο και τώρα πλέον βρισκόμαστε μπροστά σε ένα υπέροχο χάος. Απερίγραπτο, όπως ταιριάζει στην Κολομβία των Βαλκανίων. Αυτό που πρέπει να κάνει ο Τσίπρας πλέον είναι ένα διάγγελμα με το οποίο θα πηγαίνει σε εκλογές. Σε διαφορετική περίπτωση θα μπει σε μια διαδικασία φθοράς χωρίς επιστροφή. Στο μεταξύ ο Λευτέρης Κρέτσος καβάλησε ένα τρίκυκλο στην καρότσα του οποίου φόρτωσε 84,9 εκατ ευρώ και τα επιστρέφει αυτή τη στιγμή στα σπίτια του Αλαφούζου, του Μαρινάκη, του Σαββίδη και του Κυριακού.

Ο Φώτης Μπόμπολας με την σειρά του πρέπει πλέον να βάλει λεφτά στο Mega ή να μπει άλλος επενδυτής μια και το κανάλι από σήμερα είναι ανοιχτό και με το Νόμο. Εάν κλείσει θα κλείσει από τους μετόχους του.

Συγκεκριμένα, με πλειοψηφία 14 – 11 το ΣτΕ έκρινε ότι ο νόμος είναι αντισυνταγματικός ως προς τις αρμοδιότητες του ΕΣΡ, το οποίο και σύμφωνα με το Δικαστήριο θα έπρεπε να έχει δρομολογήσει τη σχετική διαδικασία αδειοδότησης. Το Δικαστήριο απέρριψε στο σύνολο τη διαδικασία που ακολουθήθηκε, κάτι που συνιστά βαρύ πλήγμα για την κυβέρνηση ενώ οδηγεί στην πλήρη ανατροπή των κυβερνητικών σχεδιασμών. Επί της ουσίας, η όλη διαδικασία ακυρώθηκε, το τηλεοπτικό τοπίο επιστρέφει στο προηγούμενο καθεστώς και θα πρέπει να ξεκινήσει από την αρχή από το ΕΣΡ, αφού πρώτα αυτό συγκροτηθεί σε σώμα.

Με την απόφαση αυτή, ο διαγωνισμός ακυρώνεται, τα κανάλια που εκπέμπουν σήμερα μπορούν να συνεχίσουν να λειτουργούν, όμως οι νέοι υπερθεματιστές, που δεν εκπέμπουν ακόμη, δεν φαίνεται ότι μπορούν να «βγουν στον αέρα».

Η πλειοψηφία του ΣτΕ υιοθέτησε τη σκληρή γραμμή, αυτή της πλήρους απόρριψης της διαδικασίας

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
<< ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ >>
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









Πηγή