ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ «ΒΟΜΒΑ» ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

wpid-wp-1474979419333.jpeg

Την παραίτησή του υπέβαλε από την θέση που κατείχε στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο, ως υπεύθυνος φοιτητικής μέριμνας , ο Γιάννης Αναγνωστόπουλος, αδελφός της πατρινής αναπληρώτριας υπουργού Παιδείας.

Το τελευταίο διάστημα με αφορμή την τοποθέτησή του στο ΕΑΠ κάποιοι εσωκομματικοί …φίλοι είχαν αρχίσει να «πετούν λάσπη» διοχετεύοντας στον τύπο δημοσιεύματα και η αναπλ. υπουργός αναφέρθηκε στο θέμα , κατά την πρόσφατη συνέντευξη τύπου που έδωσε στην Πάτρα μαζί με τον Πρόεδρο του ΕΑΠ, λέγοντας πως πρόκειται για λάσπη που κάποιοι στοχευμένα ρίχνουν στην ίδια.

Μάλιστα ο πρόεδρος του ΕΑΠ Καθηγητής Βασίλης Καρδάσης αναφερόμενος στον αδερφό της αναπληρώτριας υπουργού, δήλωσε πως χάρη σε αυτόν είναι εφικτή η πραγματοποίηση της τριήμερης πολιτιστικής δράσης, που πρόσφατα διοργανώθηκε .

Όπως είπε χαρακτηριστικά, ας χτυπήσουν εκείνον και όχι τον Γιάννη Αναγνωστόπουλο, ο οποίος εξάλλου έχει ήδη παραιτηθεί ωστόσο συνεχίζει να προσφέρει για το τριήμερο, εθελοντικά.

Προκειμένου λοιπόν να σταματήσει ο υπόγειος πόλεμος που είχε ξεκινήσει εναντίον της Σίας Αναγνωστοπούλου , υποβλήθηκε η παραίτηση στις 19 Σεπτεμβρίου.


Πηγή