Όχι ρε… τα τιπς!!!

wpid-wp-1476682912983.jpeg

Σάββατο βράδυ έγινε μια παράξενη ληστεία σ’ ένα μεζεδοπωλείο της Αθήνας.
Τρεις νέοι 20 – 25 χρόνων ντυμένοι στα μαύρα με μαύρα γυαλιά, βράδυ, μπήκανε σ ένα γνωστό μεζεδοπωλείο, πιάσανε πόστα αφού πρώτα κατέβηκαν… αγκαζέ τα σκαλοπάτια γιατί δε βλέπανε με τα γυαλιά , έδειξε το όπλο του στην ταμία ο ένας (εκείνη ήταν σίγουρη πως ήταν από τα Τζάμπο αλλά είχε εντολές σε περίπτωση ληστείας να μην αντισταθεί) και της ζήτησε τις εισπράξεις του ταμείου.

Εκείνη ψύχραιμη του έδωσε ότι είχε και όταν τη ρώτησε ο νέος, «μόνο αυτά έχετε»; εκείνη του απάντησε «ναι».. Τότε εκείνος ταραγμένος έψαξε μόνος του τα έκανε άνω κάτω και στο τέλος … πήρε και το βάζο με τα φιλοδωρήματα!

Οι τρεις νέοι μετά από αυτό τράπηκαν σε φυγή.. αλλά εκείνο που έμεινε στην μνήμη των πελατών (πέραν βεβαίως των μαυροφορεμένων με μαύρα γυαλιά μέσα στο σκοτάδι.. ληστών) ήταν οι φωνές των σερβιτόρων: «Όχι ρε και τα τιπς!! Όχι ρε και τα τιπς»!

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
<< ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ >>
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°






Πηγή