5 drones πετάνε πάνω από τον Καλογρίτσα! Κυριακού, Βαρδινογιάννης, Γιώργος Μπόμπολας σε ένα κανάλι!

wpid-wp-1474663552815.jpeg

Toυλάχιστο 5 drones θα πετάνε στην διάρκεια του σαββατοκύριακου πάνω από τα κεφάλια των Καλογρίτσα. Ενα της ΕΥΠ, ένα του Αλαφούζου, ένα του Κοντομηνά, ένα του Μαρινάκη και ένα που θα το σηκώσει ο ίδιος για να καταγράφει αυτούς που συναντά. Βέβαια το πιο δαιμονικό drone είναι η βέσπα του Γιώργη του Κουρή.

Μύλος γίνεται μια και το ραδιοαρβύλα θέλει τον Καλογρίτσα να μην πληρώνει την πρώτη δόση και να αποσύρεται από τον διαγωνισμό για να αποφύγει περαιτέρω μπελάδες. Εκτός κι αν με κάποιο μαγικό τρόπο καταφέρει και εμφανίσει ένα δάνειο που θα του επιτρέψει να πληρώσει την πρώτη δόση.

Οπως και νάχει πάντως από την στιγμή που Αλαφούζος-Μαρινάκης έδωσαν ήδη 30.000.000 εκατ. ευρώ αυτό ενισχύει επικοινωνιακά την κυβέρνηση και προσωπικά τον Νίκο Παππά.

Στην διάρκεια του εκρηκτικού σαββατοκύριακου είναι πολύ πιθανό να διαμορφωθεί το μηντιακό τοπίο για τα επόμενα 10 χρόνια. Πρωταγωνιστικό ρόλο στις συζητήσεις του παρασκηνίου παίζει ο εκδότης Γιώργος Κουρής ο οποίος βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τους Καλογρίτσα, Κοντομηνά, Σαββίδη, Μαρινάκη και Παππά.

Ο Κουρής ζει γι΄αυτές τις στιγμές και η παρασκηνιακή παρουσία του έχει σημαδέψει κρίσιμες αποφάσεις της μεταπολίτευσης. Επειδή είναι γάτα με πέταλα πιστεύει ότι στο τέλος θα καταφέρει να έχει συμμετοχή σε ένα από τα νέα κανάλια ώστε να εξακολουθήσει να επηρεάζει τις εξελίξεις.

Μυστήριο αποτελεί και η στάση του Μίνωα Κυριακού. Εάν τελικά θα πληρώσει την πρώτη δόση ή θα επιδιώξει να αποκτήσει μία θεματική-ψυχαγωγική άδεια που ταιριάζει στο προφίλ του καναλιού.

Ο Κυριακού γνωρίζει πως 75.600.000 δεν μπορούν να βγουν εύκολα την ώρα που πολλοί από τους μεγάλους διαφημιζόμενους φλερτάρουν με το άρθρο 99.

Ενα σενάριο που κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες θέλει τον ΑΝΤ1 να συγχωνεύεται με STAR και Mega και τους επιχειρηματίες Βαρδινογιάννη, Γιώργο Μπόμπολα και Μίνωα Κυριακού να βάζουν από 25.000.οοο εκατ. ευρώ και να ενώνουν τις δυνάμεις τους.

Ζούμε μεγάλες στιγμές που δεν μας αφήνουν να πλήξουμε και αυτό το οφείλουμε στην συναρπαστική κυβέρνησή μας…


Πηγή