Πάνε να αντικαταστήσουν τον Τσίπρα με τον Γαβριήλ!

wpid-wp-1475525891433.jpeg

Καταρρέει δημοσκοπικά ο ΣΥΡΙΖΑ και οι δαιμονισμένοι 53 που έχουν γλυκαθεί στα σύκα της εξουσίας εκλιπαρούν τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη να βγει μπροστά και να πάει το δαχτυλίδι της ηγεσίας στο Συνέδριο του κόμματος.

-Γαβριήλ, μόνο εσύ μπορείς να σώσεις τον ΣΥΡΙΖΑ από τον καταποντισμό και την συντριβή…

Στο σπίτι του Γαβριήλ και της Ράνιας στην Νέα Σμύρνη γίνεται λαικό προσκύνημα από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που δεν θέλουν με τίποτε να χάσουν την εξουσία ή ο ΣΥΡΙΖΑ να επιστρέψει στο 4%!

Μετά τον ψεκασμό των συνταξιούχων και τους νέους φόρους ώστε να μην ενεργοποιηθεί ο Κόφτης η κοινωνία έχει βγει στα κάγκελα. Δεν είναι μακριά η μέρα που εκατοντάδες χιλιάδες ΑΓΑΝΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ θα κατευθύνονται στην Ηρώδου Αττικού και κάποιοι βάζουν στοίχημα ότι τα ΜΑΤ θα τους ανοίξουν το δρόμο και θα γίνει της Κολάσεως.

Τα ΜΑΤ κάποια στιγμή δεν θα υπακούσουν στις εντολές μια και οι ένστολοι σιγοβράζουν με τις περικοπές των μισθών τους.

Η δημοσκόπηση του ΣΚΑΙ ήταν το κερασάκι στη τούρτα.

Στις 12,5 ποσοστιαίες μονάδες διευρύνεται το προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με την μέτρηση της πρόθεσης ψήφου από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας που παρουσίασε το βράδυ της Δευτέρας ο ΣΚΑΪ. Συγκεκριμένα, στην πρόθεση ψήφου βουλευτικών εκλογών, η έρευνα δίνει 16% στον ΣΥΡΙΖΑ και 28,5% στη Νέα Δημοκρατία. Στην προηγούμενη μέτρηση του ΠΑΜΑΚ, στις αρχές Σεπτεμβρίου, ο ΣΥΡΙΖΑ είχε 17,5% και η ΝΔ 27,5%.Ακολουθούν στην πρόθεση ψήφου η Χρυσή Αυγή με 7,5%, η Δημοκρατική Συμπαράταξη με 4,5%, το ΚΚΕ με 5,5%, το Ποτάμι με 1,5%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 2%, η Ένωση Κεντρώων με 2%, η Λαϊκή Ενότητα με 1,5%, η Πλεύση Ελευθερίας με 2%, ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ με 2%.Αλλο κόμμα δηλώνει ότι θα ψήφιζε το 6,5%, το «Δεν ξέρω / Δεν απαντώ» φτάνει το 20,5%, το «Ακυρο / Λευκό» το 6,5%, ενώ «Δεν θα ψηφίσω» απαντά το 13,5%.Στην παράσταση νίκης η ΝΔ προηγείται με πολύ μεγάλη διαφορά, συγκεντρώνοντας 62% και ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται μόλις στο 13%.
Μεγάλη η διαφορά και στο ερώτημα για τον καταλληλότερο πρωθυπουργό, όπου ο Κυριάκος Μητσοτάκης φτάνει το 30,5% και ο Αλέξης Τσίπρας το 17%. «Κανένας» απαντά, εντούτοις, το 47,5%.

Η συντριπτική πλειοψηφία των ερωτηθέντων (85,5%) θεωρεί ότι τα πράγματα στη χώρα κινούνται προς τη λάθος κατεύθυνση, ενώ παρόμοιο ποσοστό (86,5%) δηλώνει ότι δεν είναι ικανοποιημένο από τις επιδόσεις της κυβέρνησης μέχρι τώρα.

Η δημοσκόπηση έγινε στο διάστημα 30 Σεπτεμβρίου – 1 Οκτωβρίου και περιλαμβάνει τις εντυπώσεις των πολιτών από τις εξαγγελίες των πολιτικών αρχηγών στη ΔΕΘ: Το 8,5% θεωρεί αξιόπιστο το πρόγραμμα που παρουσίασε ο Αλέξης Τσίπρας από τη Θεσσαλονίκη, ενώ το 22,5% θεωρεί αξιόπιστο το πρόγραμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη. «Κανένας από του δύο» απαντά το 42,5%.

Σε ό,τι αφορά το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες 64,5% των ερωτώμενων δηλώνουν ότι υποκρύπτει πολιτικές σκοπιμότητες, 18% ότι η κυβέρνηση επιχείρησε να θέσει κανόνες διαφάνειας στο τηλεοπτικό τοπίο, ενώ 17,5% δηλώνει «δεν ξέρω/ δεν απαντώ».

Πηγή