ΠAΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ..Ο Obama ανακοινώνει από την Αθήνα κούρεμα του ελληνικού χρέους στο ΔΝΤ!

wpid-wp-1476957842329.jpeg

Και τώρα μια παγκόσμια αποκλειστικότητα η οποία έχει να κάνει με την προσμονή της κυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου από την επίσκεψη του (πρώην) πλανητάρχη Μπαράκ Ομπάμα στην Αθήνα. Σύμφωνα λοιπόν με αποκλειστικές πληροφορίες Τσίπρας και Καμμένος ποντάρουν τα ρέστα τους στον Μπαράκ Χουσέιν Ομπάμα.

Τι περιμένουν δηλαδή να ανακοινώσει ο Μπαράκ Χουσείν από την ελληνική πρωτεύουσα κι ενώ η έξοχη ντιζέζ Ολγα Γεροβασίλη και ο Γιώργος-διαβάζω ακόμη Playboy-Kατρούγκαλος θα τον παρατηρούν με το οξυδερκές διεισδυτικό -λάγνο βλέμμα τους.

Ο Μπαράκ Χουσέιν Ομπάμα είναι ο πρώτος Αφροαμερικανός Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Εξελέγη στις εκλογές της 4ης Νοεμβρίου του 2008 και ανέλαβε καθήκοντα στις 20 Ιανουαρίου του 2009.
Τη χρονιά που εξελέγη πρόεδρος ανακηρύχθηκε και «Πρόσωπο της Χρονιάς» από το περιοδικό Time. Τον Οκτώβριο του 2009 έγινε ο τέταρτος αμερικανός πρόεδρος που λαμβάνει Βραβείο Νόμπελ Ειρήνης. Σύμφωνα με παλαιότερο ρεπορτάζ της Κάτιας Τσιμπλάκη στο Crashonline.gr

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
<< ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ >>
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









Πηγή