Ο Μπόμπολας βάζει τον Πρετεντέρη να γράφει ύμνους για τον Τσίπρα

wpid-wp-1483379147453.png

Για την τίμη των Πρίντζι και μετά από οδηγίες του Μεγάρου Μαξίμου, η οικογένεια Μπόμπολα βρίσκεται σε συνεχείς επαφές με την οικογένεια Ψυχάρη για την εξαγορά του ΔΟΛ. Σύμφωνα με το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, στην τελευταία συνάντηση του Φώτη Μπόμπολα με τον Σταύρο Ψυχάρη ήταν παρών και ο πρώην Διευθυντής Σύνταξης του ΒΗΜΑΤΟΣ και σημερινός Πρόεδρος του ΔΣ της ΑΥΓΗΣ Καταπιστευματικής, Βασίλης Μουλόπουλος.

Ο Μουλόπουλος φιλοδοξεί να είναι ο νέος ισχυρός άνδρας του ΔΟΛ, στον οποίο θα παίρνει τηλέφωνο ο Θοδωρής Μιχόπουλος ώστε να του υπαγορεύει τα πρωτοσέλιδα της επόμενης ημέρας, τα οποία θα είναι δοξαστικά για τον Τσίπρα, όπως ακριβώς συμβαίνει και με τα πρωτοσέλιδα του ΕΘΝΟΥΣ.


Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει το πρωτοσέλιδο με τον Τσίπρα να δηλώνει «Δεν θα αφήσουμε τον Τόμσεν να διαλύσει την Ευρώπη». Όπως και κανείς από τους παλαιότερους αναγνώστες του ΕΘΝΟΥΣ δεν μπορεί να ξεχάσει τη φωτογραφία στο κεντρικό σαλόνι της εφημερίδας με το τεμαχισμένο θύμα του Παναγιώτη Φραντζή.


Ο ΔΟΛ της επόμενης ημέρας και αφού θα έχει περάσει στα χέρια του Μπόμπολα, πολύ δύσκολα θα επιτρέπει σε δημοσιογράφους όπως ο Γιάννης Πρετεντέρης, ο Νίκος Χασαπόπουλος και ο Γιώργος Παπαχρήστος να γράφουν ελεύθερα την άποψη τους, όταν αυτή δεν θα είναι αποθεωτική για τον Αλέξη Τσίπρα και υπόλοιπα κυβερνητικά στελέχη.

Σας θυμίζουμε ότι ο Φώτης Μπόμπολας στη διάρκεια της κατάθεσης του στην Εξεταστική της Βουλής ζήτησε άφεση αμαρτιών από την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και δήλωσε ότι είναι η καλύτερη που γνώρισε ποτέ ο μάταιος τούτος κόσμος. Το ΒΗΜΑ και ΤΑ ΝΕΑ, κάτω από τον έλεγχο του Μπόμπολα, θα υπερασπίζονται την πολυφωνία με το σθένος που το κάνει η ΕΡΤ, η ΚΟΝΤΡΑ, το ΧΩΝΙ, η Εφημερίδα των Συντακτών και ο Πάκης. Υποθέτουμε ότι ο Μπόμπολας για να αγοράσει τον ΔΟΛ θα λάβει και κάνα δάνειο εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ καθ υπόδειξιν του Μαξίμου. Παστρικές δουλειές.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
<< ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ >>
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









Πηγή