ΤΑ ΛΕΦΤΑ, ΡΕ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΠΟΥ… ΕΙΝΑΙ;

15940541_1301980439844712_5942901832118425666_n

Να μιλήσουμε ψυχρά. Σε κουβέντα που έχει σχέση με φράγκα, αφήνεις στην άκρη όλα τ’ άλλα. Μιλάμε για τους πρόσφυγες. Και για τις εκατοντάδες εκατομμύρια (!!!) ευρώ που για πάρτη τους ξοδεύτηκαν. Λοιπόν. Αφού μιλάμε στην ψύχρα, άσε για τους άλλους, κομπιναδόρους κι όχι, την κουβέντα περί φιλανθρωπίας.

Όχι, δεν είναι το θέμα η αλληλεγγύη στους πρόσφυγες. Ούτε να πούμε ρατσιστές αυτούς που έχουν παθητική ή εχθρική στάση στους φουκαράδες που υποχρεώθηκαν να ξεσπιτωθούν από την πατρίδα τους. Λέμε το άλλο. Επί Σύριζα και σύμφωνα με τα κιτάπια της Ευρωπαϊκής Ένωσης αυτά τα δύο χρόνια η μαυρομήτα έχει γράψει μισό δις. Αν το θες σε αριθμό, 500 εκατομμύρια. Ευρώ, όχι φασόλια και φακές.

Αν ρωτήσεις τους «αρμόδιους» της κυβέρνησης είναι… σίγουρο! Δεν ξέρουν να σου απαντήσουν που πήγαν τα λεφτά για τους πρόσφυγες. Σίγουρα δεν ξέρουν. Κι αν ξέρουν δεν θα πουν. Άλλο κεφάλαιο ότι δεν ήξεραν να τα… ξοδέψουν. Να πιάσει τόπο αυτό το χοντρό κονδύλι κι από ανικανότητα, έλλειψη οργάνωσης οι πρόσφυγες κρύωναν, ήταν στην πείνα, ταλαιπωρήθηκαν.

Ο Σύριζα τα έκανε όλα περίφημα. Χα! Τις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές. Χου! Κυνήγησε την φοροδιαφυγή. Χι! Έφερε επενδύσεις. Χα, χου, χι! Με την μάσα στους πρόσφυγες ποιοι… μάσησαν. Είπαμε. Κανείς δεν ξέρει. Πού και πως δαπανήθηκε το μισό δις.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°









πηγη