Χόρεψε πριν η μουσική τελειώσει!

6614

Σαν το χορό είναι η ζωή.
Δεν είναι όμως όλοι οι χοροί οι ίδιοι. Υπάρχουν χοροί αδιάφοροι, αλλά υπάρχουν και χοροί που σε μεθούν.

Όσο η μουσική ακούγεται, τα βήματα διαδέχονται το ένα το άλλο και οι φιγούρες στροβιλίζονται στο χωροχρόνο. Άλλοι ακολουθούν τυπικά τα βήματα, ενώ άλλοι ντύνουν τις κινήσεις τους με όλα εκείνα τα συναισθήματα που κουβαλούν και αποτυπώνουν το χρώμα της κάθε νότας με τον προσωπικό τους χαρακτήρα.
Άλλοι επιλέγουν να χορεύουν για τους άλλους, ενώ άλλοι προτιμούν να χορεύουν για την ψυχή τους. Τα βήματα δεν είναι πάντα καθορισμένα. Υπάρχει η γοητεία της άγνωστης, επόμενης κίνησης που κατευθύνεται από την πορεία της μουσικής που ηχεί. Το τραγούδι δεν είναι πάντα γνώριμο. Τα βήματα δεν είναι πάντοτε τα σωστά. Το λάθος βήμα μπορεί να ακολουθηθεί από μία παύση ή από ένα επόμενο βήμα.
Όπως και να ‘χει, η μουσική συνεχίζεται. Οι χορευτές μπορούν να αποφασίσουν να καθίσουν ή να συνεχίσουν. Μπορούν να επιλέξουν να χορεύουν μόνοι τους ή να μοιράζονται το χορό τους με κάποιον άλλον. Είναι ελεύθεροι να επιλέξουν για πόσο θα χορεύουν με τον άλλον και πόση ενέργεια θα μοιραστούν μαζί του, πόσο βαθιά θα βουτήξουν στην αγκαλιά του. Κάποιοι επιλέγουν να δώσουν την ελάχιστη, δυνατή ενέργεια που απαιτείται για να μπορέσουν να συμβιώσουν στο χορό με εκείνον, ενώ άλλοι επικοινωνούν βαθιά μαζί του και ανταλλάσσουν τεράστια ενέργεια μέσα από αυτή την επαφή.

Κάθε βήμα είναι μια ζωή. Έχει αρχή, μέση και τέλος. Έχει άλλοτε μικρή και άλλοτε μεγάλη διάρκεια. Το παρόν βήμα είναι το παρόν. Το προηγούμενο αποτελεί το παρελθόν, ενώ αυτό που ακολουθεί το μέλλον.
Υπάρχουν χορευτές που είναι απολύτως συγκεντρωμένοι στο παρόν βήμα. Υπάρχουν άλλοι που μένουν προσκολλημένοι στη σκέψη των περασμένων βημάτων που δεν έγιναν σωστά χάνοντας αυτά που έρχονται. Υπάρχουν κι αυτοί που σκέφτονται μόνο ποιο θα είναι το επόμενο βήμα δίχως να απολαμβάνουν αυτό που κάνουν εκείνη τη στιγμή.

Ωστόσο, κάποια στιγμή η μουσική τελειώνει. Τα βήματα παύουν και οι χορευτές αποχωρίζονται. Ο προηγούμενος χορός αποθηκεύεται στη μνήμη και μεταμορφώνεται σε μια ακόμα ανάμνηση.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°