ΠΟΙΑ ΔΡΑΧΜΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ… ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ ΔΟΛΑΡΙΟ! – ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΗΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

kalosorises-dolario-ti-theloyn-oi-epa-gia-ten-ellada-kai-e-proeidopoiese-pros-ten-germania-o-ntramp

Πως γίνεται η Ελλάδα ένα βήμα πριν το Grexit, χωρίς να έχει κλείσει η αξιολόγηση να ανακοινώνει το μεγαλύτερο εξοπλιστικό πρόγραμμα της δεκαετίας; Αρχικά θα πρέπει να πούμε «καλωσόρισες δολάριο» και να τονίσουμε ότι η συμφωνία όπως άλλωστε και η κρίση χρέους είναι γεωπολιτικό πρόβλημα, Ν.Τραμπ και ΗΠΑ έχουν αποφασίσει να κοντύνουν την Γερμανία και να αλλάξει η ΕΕ.

H Ελλάδα ψωνίζει μόνο αμερικανικά και ρωσικά όπλα ενώ είχαμε αναφέρει εξαρχής για την συμφωνία Ν.Τραμπ- Β.Πούτιν με στόχο την Γερμανία. Υπενθυμίζουμε το άρθρο μας Συμφωνία Τραμπ-Πούτιν για στρατιωτική υποστήριξη της Ελλάδας – Βλέπουν πώς ο Ρ.Τ. Ερντογάν οδηγεί την Τουρκία σε κατάρρευση

Μία πρώτη απάντηση μπορεί να δίνει το γεγονός πως από τα τρία εξοπλιστικά προγράμματα τα δύο είναι αμερικανικά και το τρίτο ρωσικό. Κανένα ευρωπαϊκό. Ήδη, υπήρξε η πρώτη αντίδραση από το Βερολίνο, μέσω της γερμανικής εφημερίδας Bild, που έγραψε ότι «εμείς (σ.σ. εννοώντας τους Ευρωπαίους) δίνουμε λεφτά στην Ελλάδα και αυτοί αγοράζουν αεροσκάφη». Μήπως επιβεβαιώνεται το σενάριο της «επίθεσης»Τραμπ και Πούτιν μέσω του ΔΝΤ και της Ελλάδας στη Γερμανία; Διαβάστε ξανά τι αναφέραμε στο άρθρο μας Γιατί το «μίνι εξοπλιστικό» περιλαμβάνει μόνο αμερικανικά και ρωσικά όπλα – Άρχισε η επίθεση Τραμπ-Πούτιν στο Βερολίνο μέσω… Ελλάδας;

Καιρός είναι να πούνε κάποιοι για την υπόγεια συμφωνία επανεξοπλισμού της χώρας και πως συνδέεται με το οικονομικό πρόβλημα.

Γιατί το να ψωνίζεις ξαφνικά από τη Ρωσία ενώ υπάρχουν κυρώσεις και να το επιτρέπουν οι ΗΠΑ, δεν γίνεται έτσι απλά…

Ο Τεντ Μάλοκ, ο υποψήφιος πρέσβης του Τραμπ στην ΕΕ ομολόγησε:

Θέλει την Ελλάδα εκτός ευρώ και με ΔΝΤ!

Σε νέα συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ο Μάλοκ υποστήριξε ότι η Ελλάδα θα χρειαστεί το ΔΝΤ ακόμα και εκτός ευρώ.

Οπως είπε η χώρα μας πρέπει να εγκαταλείψει το ευρώ και να επαναχαράξει τη δημοσιονομική και νομισματική πολιτική της.

Κατά τον Μάλοκ, ο καλύτερος τρόπος για να το κάνει, είναι να αποφύγει τη σύγκρουση με τους πιστωτές της Ευρωζώνης και να συμφωνήσει ένα νέο πρόγραμμα με το ΔΝΤ έως ότου ανακτήσει την οικονομική ανεξαρτησία της και βγει στις αγορές.

Ο Μάλοκ εκτιμά πως η λειτουργία της ευρωζώνης προκαλεί πολιτική αποσταθεροποίηση στα κράτη μέλη που δεν μοιράζονται δίκαια τα οφέλη του ευρώ και προβλέπει πως το ενιαίο ευρωπαικό νόμισμα θα έχει κάποια στιγμή την ίδια ισοτιμία με το δολάριο και η ευρωζώνη θα συρρικνωθεί.

Χαρακτηρίζει επίσης, μεγάλη υπερβολή και βαρύ χαρακτηρισμό το «persona non grata» των Ευρωπαίων, ενώ υπογραμμίζει πως ο Τραμπ δεν δέχεται υποδείξεις για τους πρέσβεις που θα διορίσει ανά τον κόσμο.

Δείτε εδώ το βίντεο


°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°










πηγη