Η πρώτη ρήξη της κυβέρνησης με τον Λευκό Οίκο για χάρη του Σαββίδη;

savvidis20161473604528-1024x683

Βρισκόμαστε μπροστά στην πρώτη σύγκρουση της κυβέρνησης Τσίπρα με τον νέο ένοικο του Λευκού Οίκου; Σύμφωνα με τον Βηματοδότη έτσι έχουν τα πράγματα εξαιτίας του επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη!

Επειδή πλησιάζει η 25η Μαρτίου και η ομογένεια της Νέας Υόρκης άρχισε από τώρα να ετοιμάζεται για τις λαμπρές εκδηλώσεις της παλιγγενεσίας (ξέρετε αυτές που ανοίγουν την παρέλαση οι εύζωνοι της Προεδρικής Φρουράς), έχω να σας μεταφέρω μια… αμερικανική ανησυχία. Οι αμερικανοί ειδοποιήθηκαν πως Grand Marchal (τιμώμενο πρόσωπο) της όλης εκδήλωσης θα είναι εφέτος ο Ιβάν Σαββίδης. Πέρυσι ήταν ο Κυρ. Μητσοτάκης με δεύτερο τον αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Αμυνας Δ. Βίτσα. Εφέτος όμως οι ομογενείς αποφάσισαν να μην είναι πολιτικό πρόσωπο, αλλά «ένας πολίτης που έχει προσφέρει πολλά και έχει τιμήσει την ανά τον κόσμο ομογένεια». Και επέλεξαν να είναι ο επιχειρηματίας Ιβάν Σαββίδης. Από το υπουργείο Εξωτερικών μου λένε ότι οι Αμερικανοί αιφνιδιάστηκαν από την απόφαση αυτή και ζήτησαν να μάθουν ποιός ήταν αυτός που αποφάσισε να προσκληθεί στη Νέα Υόρκη. Ε, δεν ήθελαν και πολύ να ψάξουν για να τον βρουν. Ανακάλυψαν ότι αυτός που τον προσκάλεσε ήταν ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Νέας Υόρκης Πήτερ Γαλάτουλας (προσωπικός φίλος του κ. Μητσοτάκη, όπως άφηναν, από το ΥΠΕΞ να διαρρεύσει).
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°










πηγη