Ετοιμοπαράδοτα προκατασκευασμένα όνειρα

7077

Μια ζωή χαρισμένη. Κάποιος πιο πριν από εμάς ήταν εδώ κι έκανε όσα εμείς τώρα ζούμε, όσα βλέπουμε κι όσα απολαμβάνουμε. Έφτιαξε όμως και όσα δεν μας αρέσουν μα τα έφτιαξε.
Και καμιά φορά, χωρίς να μας ρωτήσουν, μας δίνουν έναν έτοιμο κόσμο, έναν κόσμο που πότε μας αρέσει και πότε όχι, έναν κόσμο που μας προετοιμάζει ποιο δρόμο θα διαλέξουμε, να μάθουμε να δίνουμε, να παίρνουμε και να ετοιμάσουμε κι εμείς με την σειρά μας έναν κόσμο για αυτούς που θα έρθουν.
Για αυτό πρόσεξε κόσμε τι θα δημιουργήσεις για αυτούς που θα έρθουν, κάποιοι από αυτούς θα είναι κομμάτια σου και κάποιοι ξένοι. Φρόντισε το έργο σου να είναι το σωστό. Και το σωστό είναι αυτό που σ” αφήνει ελεύθερο να αναπνέεις, να ζεις μια ζωή που ονειρεύτηκες και όχι όνειρα που ετοίμασαν άλλοι για σένα.
Να ζήσεις την ζωή που εσύ θέλεις κι όχι τη ζωή που άλλοι ετοίμασαν για εσένα.

Πήξαμε στα ετοιμοπαράδοτα όνειρα γιατί ζήσαμε το πρόγραμμα των μεγαλύτερων κι όλα αυτά που ήταν απωθημένα άλλων και σχεδόν δυστυχήσαμε όσοι δεν ζήσαμε ελεύθεροι γιατί το κλουβί μας, κόσμε, είχε μια μικρή πόρτα ανοιχτή και δε τη βλέπαμε.
Ώσπου μια μέρα θελήσαμε κάποιοι να ζήσουμε ελεύθεροι και είδαμε αυτό που ήταν τόσο καιρό μπροστά μας. Ήταν αυτή η πόρτα που λέγεται ζωή και είναι δική μας κι όσο κι αν περνούσε ο καιρός και δεν τη βλέπαμε, μια μέρα ξυπνήσαμε και δραπετεύσαμε, κόσμε, από τα δεσμά σου γιατί δε θέλαμε έτοιμα όνειρα. Πετάξαμε για να βρούμε τα δικά μας. Εξελιχθήκαμε από τα δεινά σου και διαλέξαμε τον δικό μας ονειρεμένα πλασμένο κόσμο. Και μέσα από τις δικές μας επιλογές, είτε σωστές είτε λάθος, μάθαμε.
Μάθε και εσύ κόσμε να μην μοιράζεις κλουβιά αλλά ελευθερία.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°






ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ