ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ Απόπειρα ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ του Φαήλου Κρανιδιώτη;

auto-failos-696x392

Απόπειρα δολοφονίας του Φαήλου Κρανιδιώτη νωρίς το πρωί στην Ακαδημίας, στο ύψος του Δικηγορικού Συλλόγου;

Ο δικηγόρος οδηγούσε το αυτοκίνητό ενώ στο κάθισμα του συνοδηγού βρισκόταν μια νεαρή γυναίκα. Αίφνης στο φανάρι σαλτάρει πάνω σαν δαιμονισμένος εξορκιστής ένας ξεσκέπαστος τρομοκράτης ο οποίος ήθελε να δώσει εξετάσεις για να προσληφθεί στον Ρουβίκωνα.

Ο νεαρός “πίθηκος”-όπως τον χαρακτηρίζει ο lykavitos.gr-σάλταρε πάνω στο αυτοκίνητο του γνωστού δικηγόρου και άρχισε να σπάζει το παρμπρίζ του με απίστευτη μανία. Τα θραύσματα έπεφταν πάνω στο πρόσωπο του ηρωικού μαχόμενου δικηγόρου και αρχηγού της Νέας Δεξιάς καθώς και της συνοδηγού του.

“Ηταν τέτοιο το θράσος και η μανία του νεαρού φασιστοειδούς, ή η αίσθηση του ότι θα μείνει ατιμώρητο, που πραγματοποίησε αυτή την πρωτοφανή επίθεση, χωρίς κανένα κράνος ή κουκούλα και σε σημείο που υπάρχουν δεκάδες κάμερες και έφυγε σαν «κύριος»…”σημειώνει ο lykavitos.

Από την πλευρά του ο Φαήλος Κρανιδιώτης αντιμετώπισε με προσήκουσα ψυχραιμία την επίθεση, αλλά δηλώνει δικαιολογημένα οργισμένος, με την ανύπαρκτη Πολιτική ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας που έχει επιτρέψει σε όλες αυτές τις ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ να μετατρέψουν την καρδιά της Αθήνας σε τσιφλίκι τους.

auto-failos2auto-failos-696x392

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΣ GOOGLE ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°






ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

πηγη